Kiknek áll jól az overál, és mit gondoltok róla?
2010. jún. 25. 00:25
1/7 anonim válasza:
ovisoknak,kisgyerekeknek,terhes nayáknak
2/7 anonim válasza:
Hát én megvoltam róla győződve, hogy csak a vékony lányoknak áll jól, de sokan mondták, hogy a lezserebb overál ápol és eltakar...hát nem tudom, én azért nem próbálkoznék ( én 165 cm és 68-69 kg vok.)
3/7 anonim válasza:
Ez a belinkelt fazon szerintem pont nem a legsoványabbaknak áll jól, hanem kerekebb alakú csajoknak. Nem 90 kilósokra gondolok, hanem mondjuk M/L (38/40/42)- es méretű lányoknak, akiken van husi (pl. mell, kerek csípő stb.).
25L
4/7 anonim válasza:
utolsóval értek egyet, S-M, talán még L méretben mutat jól. mondjuk nekem pratikumból nem jön be, mert le kell hámoznod magadról, ha WC-re mész...=S
de ha ettől eltekintünk, szerintem nem olyan rossz, ha tetszik, hordd nyugodtan!;)
5/7 anonim válasza:
nagyon hosszú lábakkal rendelkezőknek nagyon jól áll:P
6/7 anonim válasza:
Nekem tetszik.
Egyébként ez azoknal áll jól akiknek van csipőjük,mellük,hasuk.(természetesen nem a túl túlokra gondoltam:D)
15/L
7/7 anonim válasza:
férfi szemszögből naon gáz, de ti tudjátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!