Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Be lehet osztani 10 000...

Be lehet osztani 10 000 Ft-ot, hogy abból felső, gatya és csizma is kikerüljön?

Figyelt kérdés
2008. nov. 5. 13:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%

Persze, hogy be lehet osztani. :) Ha netalán ódzkodsz a second hand üzletektől (én nem), még úgy is.

De azt tényleg ne várd, hogy hiperszuper-minőséget vásárolhatsz ennyi pénzért.

Most nemrég pl láttam az egyik Skálában 3000 Ft-ért nagyon szép bokacsizmát. Elegáns volt, magassarkú (vékony téglalap sarka volt), fekete. Nahjó, most, hogy írom, kezdem sajnálni, hogy nem vettem végül meg.:)

2008. nov. 5. 18:53
 12/21 anonim ***** válasza:
34%
Miért abból indultok ki,hogy valakinek gazdagok a szülei???Nekem pl nem él apukán,anyukám is keveset keres,és a saját összegyűjtögetett pénzemből veszek meg magamnak mindent,amit kell.Nem a pénzes szüleim adják a pénzt,hanem a munkahelyem! Mellesleg kb havi 20 ezret kapok a munkahelyemen,mert még tanulok! És igaz,h fő a minőség! Pl egy műbőr csizmától lehet simán gombás a láb,mert nem szellőzik rendesen! Vagy,ha rossz a talpkiképzése,lúdtalp,gerincferdülés és sorolhatnám! És a bőrnek sem egészséges a sok kínai műszálas neylon ruha.Lehet,hogy rá van írva,hogy 100% pamut, de aki már hordott igazi pamutot,az tudja,hogy a kínais sose látott pamutot. Már csak onnan is tudom,hogy anyukám allergiás a műszálra!Én úgy gondolom,hogy az egészség fontosabb, ezért adok igazat annak,aki leszólja a kínais cuccokat!Az meg szerintem gusztustalan,hogy más izzadt, ezer évig hordott cuccait hordja valaki! Lehet,hogy kimossák,meg fertőtlenítik, de akkor is...
2008. nov. 6. 00:17
 13/21 anonim ***** válasza:
88%
a leonardoba 2600ért vettem bokacsizmát és mki azt érdezi h hány 1ezer volt...meg kell keresni a jó cuccokat olcsón!
2008. nov. 6. 14:43
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
huh... nehéz kérdés, főleg ha van egy olyan rossz szokásod, mint nekem, hogy márkás ruhákat hordasz, de akkor is lehetséges, tapasztalatból mondom! :D leárazásoknál főleg, vagy outleteket most is megpróbálhatod, ha nem átlagos méretet hordasz, én 25-26os farmert hordok, az sokszor megmarad, leárazzák és 30ezer helyett 6-7ezer lesz...jó üzlet :P
2008. nov. 6. 16:40
 15/21 anonim ***** válasza:
92%

Mondjuk a kínait én sem szeretem, de a turik a legjobbak! Eddig én is úgy álltam hozzá, hogy azt már valaki hordta, de aztán felfedeztem a háda kft-s turikat és eszméletlen jó cuccokat lehet kapni! Nem egy cuccom van onnan, amin még az ércédula is rajta volt, és soha nem is volt mosva! A hádásokban agyon haszált cuccok nincsenek is! Meg persze te vélogatsz! És nagyon sok közül lehet válogatni! Felsőket, melltartókat, kabátokat (alig használt mexx téliszövet kabát 1500ért...bocsi), farmerokat, elegáns nacikat, szoknyákat, sálakat vettem már turiban és nagyon jók! Márkásak, minőségiek, alig használtak.

Cipőt mondjuk nem vennél turiban, csak nyáron vettem egy papucsot. Cipőre tényleg adni kell, kényelmesnek kell lennie, és "egészségesnek" is (szellőző, harántemelő,...). De jó cipőt is lehet venni 5-10ezerből.

2008. nov. 6. 17:27
 16/21 anonim ***** válasza:
56%
Én nagyon ügyes vok általában mert jó minőségü, márkás cuccokat veszek és 3 felsö+1gata+1-2 cipő nálam max 10000ft...Szal belehet.:D:DMindenkit az érdekel hogy hol vásárolok, mert mindig megtalálom a legjobb akciokat!;)
2008. nov. 7. 21:31
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Sok nagyon szép holmit találhatsz a vatera vagy a teszvesz netes piacon.Új cuccokat is!Ha valaki megvette,de elszámította magát pl. a mérettel,eladja,de jóval olcsóbban!

Nézd meg,márkás holmikat is találhatsz jócskán!

2008. nov. 10. 07:04
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Érdekesek a hozzászólások.. A turit lehet pártolni vagy utálni. Aki utálja az vegyen újat sokkal többért. Lényegében amit a boltban megveszel sem tudod, hogy milyen igénytelen ember próbálta előtte.

Cipőre megmondom őszintén ne sajnáld a pénzt, akinek kényes a lába, szerintem mindenképp megéri minőségit venni. Ruhával kapcsolatban viszont egy nagyon jó pesti turiban (kilós)4000 Ft-ért felsőket, kabátot és nadrágot vettem, holott addig csak márkás (plázás) cuccokban jártam. Szerintem próbálj ki egy turit és akkor még mindig dönthetsz úgy, hogy nem veszel semmit. Cipőre viszont érdemes többet áldozni és még mindig nem kell elszállni a 20-30 ezres kategóriába. Persze ízlésfüggő de 10000 körül már lehet mindőségi bőrcipőket venni.

2008. nov. 11. 09:29
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát... elég nehezen jön ki ennyiből, de nem lehetetlen. Pláne ha kifogsz valami kiárusítást, vagy akciót.

"Érdekes" a második válaszoló válasza. Én azóta veszek néha drágább és márkásabb ruhákat, mióta dolgozok.

Azelőtt, mikor a szüleim adták rá a pénzt, inkább csak olcsóbb és/vagy kínai ruhákra futotta. Persze ezt teljes mértékben megértem és nem is hibáztatom őket ezért.

2009. szept. 1. 16:47
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
én ma vettem egy 5 ezer ft-os csizmát egy csőnacit meg egy pulcsit:D és márkás
2009. nov. 6. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!