Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Be lehet osztani 10 000...

Be lehet osztani 10 000 Ft-ot, hogy abból felső, gatya és csizma is kikerüljön?

Figyelt kérdés
2008. nov. 5. 13:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze. De ez attol fugg, milyet akarsz. Ha ragaszkodsz a markakhoz, akkor nem. De pl. turibol, kinaibol is vehetsz nagyon jo cuccokat, es az kitelik 10000-bol.
2008. nov. 5. 14:03
 2/21 anonim ***** válasza:
11%
turi???kínai???ez olyan igénytelen...
2008. nov. 5. 14:49
 3/21 anonim ***** válasza:
89%

Igénytelen??!! Hát sajnos nagyon sok embernek nem anyuci apuci adja a pénzt, hanem keményen dolgozunk érte, és nem telik márkás 10-20 ezer forintos holmikra. Mért kell lenézni azt aki szegényebb?

És hogy a kérdésre is válaszoljak: Igen is be lehet osztani, és igenis jó dolgokat lehe kapnki olyan üzletekben, ahol nem márkás dolgok vannak!!

2008. nov. 5. 14:56
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem mindenki teheti meg magának, hogy márkás dolgokat vegyen drága pénzért! Miért lenne igénytelenség???

A kérdezőnek pedig inkább a piacot ajánlom, mert ugyanaz van az üzletekben is csak rátesznek a butikosok vagy 1500 Ft hasznot (ha nem többet!)

Ismerek olyan "márkás" üzlet tulajdonosát, aki a józsefvárosin veszi a készletét! Megvesz egy cipőt 3000 ért, eladja 15 000 ért! Ami manapság a márkás boltokba kerül, mind ugyanolyan hamisítvány, mint ami a piacon van! Csak nem akasztanak le 10 000 Ft hasznot!!!

2008. nov. 5. 15:00
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Persze, csak korbe kell jarnod par uzletet!

A legjobb ha bemesz egy JO turkaloba, ahol a markas (Angliabol, Ausztriabol...) ruhakat tudod megvenni nagyon jo aron! Sokszor meg cimkes ujat is lehet talalni!

Minoseg jo aron!

2008. nov. 5. 15:27
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
én mindig a Józsefvárosi piacon szoktam vásárolni... van olyan bodé (vagy nem tom h hivják:P) ahol 1500 ft 3!!!! db poló! és jó minőségük... és én sem értem miért kell lenézni azt akinek nincsenek gazdag szülei vagy ő nem gazdag??? az már nem is ember?
2008. nov. 5. 16:06
 7/21 anonim ***** válasza:
19%
én csatakozom az "igénytelenség" válaszadóhoz,mert inkább legyen kevesebb minőségi ruhám,de azokat évekig hordom,mint több kínai szar szezonális ...Inkább veszek bőr csizmát 10 évre 30 ezerért,mint kínai műbőrt 1-re 8 ezerért...És tény,hogy több márkás boltban is kínai áru van,de nem az a lényeg,hogy márkás vagy sem,hanem az,hogy minőségi-e...A minőség pedig nem azt jelenti,hogy kínai!Én is próbálkoztam kínai dolgokkal,engem is vonzott az alacsony ár,de ha nem egy bulira szánod,ne vedd meg, ez tapasztalat! És nem feltétlenül anyuci-apuci veszi meg!Spórolásról hallottatok már????
2008. nov. 5. 16:39
 8/21 anonim ***** válasza:
13%
Ja!És a turkáló tényleg igénytelenség...más hordott ruhái...hát nem tudom...
2008. nov. 5. 16:40
 9/21 anonim ***** válasza:
73%
A mai világban spórolás?Hol élsz?
2008. nov. 5. 17:49
 10/21 anonim ***** válasza:
88%
lehet, hogy igénytelen de ma képzeld nem mindenki szülei olyaniok mint a tied vagy nem mindenki gazdag mint te h 30 ezerért vegyen 1 csizmát.. képzeld nekem van egy 5ezer forintos kinai csizmám már több mint 5 éve... és 1 kis kinaiba vettem...
2008. nov. 5. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!