Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez az összeállítás mennyire...

Ez az összeállítás mennyire gáz egy középkorú férfinek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Magas, erős, de pocakos.

2018. okt. 25. 08:37
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Ezek inkább vékonyabb fiatalabb fiúknak valók. A nadrág eleve szűkebb szabású, ha ilyet akarsz, válassz lazább fazont. Az ing túl harsány, próbáld ki a letisztultabb színeket. A vékony talpú tornacipő pedig még inkább kihangsúlyozza a teltebb formádat, és úgy nézel ki benne mint egy kövér nő balerinában, csak férfi változatban, válassz egy kicsit masszívabb, robosztusabb cipőt, persze ne túrabakancs kategóriát.
2018. okt. 25. 10:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Csak pocakom van, de máshol nincs felesleg.
2018. okt. 25. 11:24
 3/10 anonim ***** válasza:
A nadrág szerintem jó. A cipő nekem nem tetszik de ha te ezt szereted akkor vedd fel. A felsőből pedig ahogy az előttemlévő is írta inkább sötétebb és kevésbé élénk színek jobbak szerintem. 😊
2018. okt. 25. 12:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem oké, persze ha az alkalom megengedi.
2018. okt. 25. 21:01
 5/10 anonim válasza:
A cipőt leszámítva a többi jó.
2018. okt. 25. 21:49
 6/10 anonim ***** válasza:
szerintem mindhárom elfogadható, de miért nyári cuccokat veszel októberben?
2018. okt. 26. 00:34
 7/10 TappancsMancs ***** válasza:
Teljesen rendben van. Nekem is a tavaszias / nyárias dolog meglepő. A testalkattól függetlenül ezek jók.
2018. okt. 26. 09:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy mostani. Egész nyáron ilyesmi ruhákban mászkáltam. Az ing tényleg rossz, de csak a fazonja miatt tettem be, a mintája tényleg nem tetszik.
2018. okt. 26. 10:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Hogy én mennyi pocakos 30ast láttam ilyen szettben rohangálni a nyáron :D
2018. okt. 26. 13:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Azt vedd fel, ami tetszik és kényelmes, ne azt, ami mások szerint hordanod kéne. Már miért ne vehetne fel egy idősebb valaki harsány, élénk színeket? A legjobb példa II Erzsébet, 92 éves és olyan rikító színeket hord, mint annak a rendje. (Igen, tudom, hogy ennek funkciója is van, de nem változtat a tényen, hogy jó ránézni.)
2018. okt. 27. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!