Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire rib. is egy ilyen...

Mennyire rib. is egy ilyen összeállítás bulira?

Figyelt kérdés
Szombaton voltam szabadtéri bulin, és mivel nagyon lehűlt a levegő a következő összeállítás volt rajtam, egy fehér dekoltált miniruha, fekete magassarkúval és egy piros bőr ballonkabáttal, ami picit rövidebb volt, mint a ruha.
2018. aug. 28. 08:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
Mivel nem tudom a ruha pontos kinézetét,nem tudom megmondani...De elég sok szín volt rajtad,ami nem biztos,hogy a legjobb.
2018. aug. 28. 08:44
 2/16 A kérdező kommentje:
3 szín, amiből 2 nem is mondható színnek, ennyit erről.
2018. aug. 28. 08:45
 3/16 anonim válasza:
97%

Na de Kedves Kérdező, miért teszel fel egy kérdést, ha nem akarod tudni mások véleményét?

Így leírva nekem is fura kicsit a szett, bár tényleg látni kellene..eleve nem jó ez a 3 erős árnyalat együtt. Mindhárom nagyon domináns és külön-külön is jól mutatnak, de más, kevésbé hangsúlyos színekkel kombinálva is (pl. fehér ruha türkiz magassarkúval vagy fekete szürkével, piros bézzsel, stb.). De a fekete-fehér együtt ünneplős-sakktáblás, a piros-fehér nővérkés, a piros-fekete ördöglányos. A három együtt pedig sok.

Talán egy barnás, bézses kabáttal kicsit lehetne tompítani az összképen.

2018. aug. 28. 09:00
 4/16 anonim ***** válasza:
68%
Igen. Eléggé rib.is. A kevesebb néha több.
2018. aug. 28. 09:28
 5/16 anonim ***** válasza:
69%
Igen.
2018. aug. 28. 11:04
 6/16 anonim ***** válasza:
63%
A ribisségét így nem lehet megmondani, a test alkatodtól is függ hogy mondjuk mennyire dekoltázsos a ruha. Viszont ezek a színek valóban idétlen hatást keltenek.
2018. aug. 28. 11:07
 7/16 anonim ***** válasza:
51%
Kedves kérdező!Úgy látszik az érvelés sem megy,mint ahogyan az öltözködés sem.
2018. aug. 28. 11:08
 8/16 anonim ***** válasza:
23%
Elég ribis
2018. aug. 28. 12:38
 9/16 A kérdező kommentje:
#7 😂🤣
2018. aug. 28. 12:47
 10/16 anonim ***** válasza:
36%

Miert lenne ri bis? Azert mert csinos nem biztos hogy ri bis, igaz egy kep jobban megmutatna.

Ha nem husz centis magassarku es nem seg gig ero miniruha, akkor csinos.

Feher, fekete es a piros meg nagyjabol megy is egymashoz.

2018. aug. 28. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!