Hogy tetszenek nektek ezek az alkalmi táskák?
2018. okt. 17. 14:20
1/10 anonim válasza:
Nekem ez a túl sok kategória már, de nem zavar, ha valaki ilyet vesz.
3/10 anonim válasza:
Ezek közül talán csak az utolsó tetszik.Amúgy ilyen fajtát simán hordanék (persze alkalomra)de nem pont ezeket amik a képen vannak.A márkától is függ.
4/10 anonim válasza:
Nekem egyedül az tetszik benne, hogy a foganytúja egy boxerre emlékeztet :D
5/10 anonim válasza:
szépek, bár én sehová se tudnék ilyet viselni. de biztosan megvan az az alkalom és hely, ahova lehetne hordani ilyeneket. sima, egyszerű de szép ruhával tudom elképzelni, inkább ékszer hatása van, mint táska.
6/10 anonim válasza:
Nekem túl sok, de nem zavar ha valakin látom.
7/10 anonim válasza:
Semmiképpen nem átlagosak, de ez inkább előny, mintsem hátrány. Igen, van, amelyik sok, de ahhoz úgy kell felöltözni, hogy ellensúlyozva legyen. Csak ügyesnek kell lenni, és bármelyik tud jól mutatni. Nekem tetszenek.
8/10 anonim válasza:
A korona alakú fogantyú nélkül tetszenének, de csak alkalomra. De ezzel a fogantyúval túl csicsásak
9/10 anonim válasza:
A két koponyás tetszik, a többi túl sok számomra.
10/10 anonim válasza:
Nagyon tetszenek. Egy hozzáillő ruhával mindegyik megállja a helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!