Tetszenek a tüllös aljú alkalmi ruhák, meséltem anyukámnak, meg nagymamámnak, hogy olyat szeretnék, amire az volt a reakciójuk, hogy 26 évesen már öreg vagyok hozzá! Ti mit gondoltok erről?
Vékony vagyok, és fiatalabbnak is nézek ki, de egyébként sem gondolom, hogy a 21. században egy 26 éves nő ne hordhatna ilyesmit. Szerintük viszont nevetségesen festenék egy tüllös ruhában a korom miatt, vagy mondjuk miniszoknyában (igaz, azt nem is hordok).
Hasonlókra gondolok:
Miután a második modell jóval többnek tűnik 26-nál... ;)
A tüllt egyébként én egy kissé olcsó hatásúnak tartom, a sifont jobban pártolom.
Ez pont a korosztályodnak való, nem is a tini kislányoknak...
Fura családod van ha azt mondják nevetséges lennél ilyesmiben, meg miniszoknyában. Az sem kislányoknak való, hanem nőknek.
Köszi a kommenteket! Kicsit megnyugodtam. :) A zöld kéz ment mindenkinek!
Csak a ruhák alja miatt válogattam ezeket a képeket, a túlzottan kivágott felső rész szerintem is nagyon merész, nem viselnék olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!