A fehér blúzt, elegáns fekete nadrágot (alkalmi) és fekete cipot mivel lehetne szerintetek feldobni? Túl ballagásosnak, szigorúnak és komolynak találom.
Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 00:27
1/11 Grim13 válasza:
sál, dekoltázs, de ennek sajnos ez a célja a hogy igy nézzen ki
2/11 hosszúhajú válasza:
szép lila kendő a nyakadba, vagy ezüstös öv derékra, vagy a hajadba halvány rózsaszín vagy világos kék csatt gumi kendő, vagy egy nem hivalkodó sötét lilás gyöngysor - nem óriásbogyókból! - passzoló fülbevalóval, vagy csak egy nagyobb karkötő, de kifejezetten lágy színben- egyszínű. régen még divat volt a bross is.
3/11 anonim válasza:
Ilyesmi lánccal jól mutat szerintem. Meg ha esetleg nem elegáns fekete nadrágot veszle hozzá, hanem szúk sötétkék vagy fekete farmert, az is döb rajta.
4/11 anonim válasza:
egy megfelelő övvel a nadrágra/blúzra, illetve a felsőhöz illő (tehát adott esetben fehér) cipővel a fekete helyett
5/11 anonim válasza:
Ha én ugyanígy nézek ki, akkor valami pirossal dobom fel. Nekem van piros táskám, de piros kendő, nyaklánc is jó lehet. Fel is dobja, szóval nem uncsi, de elegáns marad.
6/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a sok segitséget, nagyon jó otletek, a lila szin, az arany nyakék és a fehér cipo is nagyon tetszik.Szuk riflé sajnos nem fér bele, annál alkalmibb kell. Majd kiválasztom, melyik legyen.Es a szurke, karcsúsitott blézer vagy derékig éro vajszínu bunda illik hozzá?
2014. febr. 18. 12:18
7/11 A kérdező kommentje:
A piros is nagyon jó, csak nem tudom, passzolna-e nekem- eléggé kreolos a borom és sotét a hajam. Attól tartok, oregítene.
2014. febr. 18. 12:20
8/11 anonim válasza:
És esetleg a pasztell színek? Én azt tenném, hogy bemennék egy boltba, és magamhoz próbálnék eltérő színű kiegészítőket.
9/11 anonim válasza:
Mármint úgy értettem, hogy különböző színűeket.
10/11 A kérdező kommentje:
Ez is jó otlet, koszonom szépen.
2014. febr. 18. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!