Wish ruhák minősége?
Ugyanolyan oldal mint az ebay és az aliexpress?
Sok hirdetést kidob a facebook és tetszenek a ruháik, de nem ismerem az oldalt, félek hogy vacak kínait kapok.
Még régebben rendeltem ebayről ruhákat, hát hadd ne mondjam a végeredményt. Mostanában alirol rendelek de ruhát még onnan sem mertem ráadásul olyanokat még nem is találtam mint wishen. Megéri vagy felejtős?
EBay, Ali, Wish... sajnos mindenhol ugyanazokat a büdös kínai, minősíthetetlen göncöket árulják.
El ne hidd, hogy a valóságban is olyan lesz, mint amit a képen látsz!
Talán a dekoráció az egyetlen részleg, ahol nincs annyi panasz rájuk, mert azokon nagyon nincs mit elrontani, de ruhát, kozmetikumot soha nem rendelnék tőlük, mert kit tudja, miből, milyen körülmények között, és hol készül.
Kozmetikumot én sem soha.
Akkor maradok a turiknál
A Wish sajnos nagyon gagyi.
Aliexpresszen érdemes megnézni, mennyi visszajelzés és hány csillag van a ruháknál, ott lehet jót kifogni. Az anyag sajnos többnyire nagyon műszálas, de volt már onnan sokat hordott pamut ruhám. Meg van egy nagyon egyszerű szabású, és kellemes anyagú 3-4 dollárért vett darabom is. Néha bepróbálok egyet-egyet, ami tetszik, és jók a visszajelzések.
Ebayről inkább secondhand cuccokat szoktam venni privát eladóktól.
Egy időben rá voltam állva a nagyon színes cicanadrágokra, sokat rendeltem, a minőségük nem volt rossz, de többínire kicsik voltak. De azokat meg el tudtam adni ugyanannyiért, amennyiért vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!