Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért néznek rám furán ha...

Miért néznek rám furán ha fullcap sapka van rajtam? :D 16/L és állítólag lányok miért nem viselhetik?

Figyelt kérdés

Hát igen már régóta vágytam egyre, meg is kaptam .) De amikor elsőnek vettem fel, mindenki olyan furcsán nézett rám, és azóta is ha megyek az utcán. Pedig eddig mindenki azt mondta hogy jól áll. ja, és egyszer egy gyerek (évfolyamtárs) odaszólt nekem hogy lányok ilyet nem viselhetnek? na erre kíváncsi lennék xD

am ha tudtok rapperes oldalt, légyszi linkeljetek! köszi. .)

2010. jún. 24. 00:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kedves 12:19-es! Közlöm hogy én a divatot magasról lesz*rom. Már elnézést a kifejezésrt :) Sosem követem, nem rohanok be hetente a ruhaboltba hogy vásároljak, én úgy vagyok vele hogy amit szeretek azt viselek :D
2010. jún. 27. 10:04
 12/14 anonim válasza:
nevetséges
2010. jún. 29. 03:27
 13/14 anonim ***** válasza:
halinkelnél képet esetleh jobban megmondanánk jó e áll:D
2010. júl. 6. 00:16
 14/14 bunki1998 válasza:
Én is felszoktam venni bár lány vagyok és nem érdekel más véleménye sztem nagyon jók azok a sapkák!! :)
2012. jún. 22. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!