Magas szárú vagy alacsony szárú converse?
Nagyon szeretnék én is egyett venni,de egyszerüen nem tudok választani.Melyik a jobb?
Illetve,fekete vagy fehér?inkább fekete cipőim vannak,de nagyon tetszik a fehér,bár félek,hogy nagyon hamar meg fog változni a színe.
Az alacsony szárúval kapcsolatban lenne még egy kérdésem:tartja rendesen a lábat,vagy egy idő után oldalra fogok lépni benne?nagyon utálom azokar a cipőket meg szandáloktat amelyeket egy idő után nem tudok hordani,mivel egyszerűen rossz az anyaguk...a talpa mennyire kényelmes ezeknek a cipőknek?nagyon érezhető hogy "gumis"?
Köszönöm bárkinek a választ.
16l
Nekem az első conversem egy fekete magas szárú volt, még 1 éve vettem, azóta is imádom. Van alacsony szárúm is, igazából nekem a magas jobban tetszik, kényelmesebb szerintem.
A fehéret nem ajánlom annyira jó szívvel, nekem a türkiz is elszíneződött sajnos :c
Nekem sötétkék van és már 7-8 éve hordom. Inkább a feketét ajánlom, mert a fehér akárhogy is vigyázik rá az ember, biztos lesznek rajta maradandó foltok és könnyen koszolódik.
A magas szárú jobb szerintem.
Én is a magasszárút preferálom.
És még egy voks a feketére. Fehérre nagyon nehéz vigyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!