Városi gimnáziumi szalagavatóra testvérét jó ez az outfit?
Felsonek egy fekete csipke body lenne melynek nyitott a háta.
Alsónak mivel 15:00-20:00 között lesz a városi sportcsarnokban egy fekete farmert néztem ami igazából csinos felvéve.
[link] ott az oldalánál ah van az a cipőfűző anyag szépen rendes bőrhatású anyaggal van megoldva, egyáltalán nem ilyen gagyi és olcsó hatású.
Cipőnek, hogy feldobjam és "ünneplős" legyen a szettem egy bézs tűsarkút választottam. [link] ugyanilyen csak bézs színű.
Kabátnak: van ilyenem [link]
Melyik passzol jobban? Jó ez így vagy csinosabban szoknyásan illik illetve szoktak menni?
18l
Ez az én véleményem:
A nadrág nem illik oda, a bézs tűsarkú nem megy a fekete nadrághoz. A kabátok közül egyik sem tetszik, de menj a sárga pufiban ha nincs másod
Légyszi ne. Ez egy buliruha, vegyél fel valami normálisat.
Blúzod, zártorrú fekete körömcipőd/bokacsizmád nincs? Máris máshogy nézne ki még a farmer is szolidabb dolgokkal.
Vagy a body szoknyával, szintén zárt lábbelivel.
Amúgy nagyon adom a cipőt, feketében pont olyan mértékben ri bis, hogy bulizni (szigorúan nyáron) simán felvenném. De komolyabb helyre egyáltalán nem való.
Oké-oké! Ne pánikoljatok
Tegnap lezajlott az esemény. Csipke bodyban, piros szoknyában, fekete harisnya, hozzá fekete magassarkút viseltem.
Aggodalomra semmi ok😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!