Ti milyen márkályú táskákat hordotok?
Van egy Restyle válltáskám
Egy Killstar válltáskám
És egy Disturbia hátizsákom
Már nem emlékszem pontosan hogy mennyiért vettem őket de kb egyenként olyan 17-18 ezer körül lehettek (jó van ami másod kézből használatlanul került hozzám az nyilván olcsóbb volt)
Majd még akarok venni egy ilyen Alchemy hátizsákot
#Rockergirl666: el ne hidd hogy tényleg vannak a kiscsajnak ilyen táskái. Max csak szeretné. Szerintem nincs az a gazdag szülő sem Magyarországon aki ennyi és ilyen drága táskát venne a tini lányának, már csak nevelési célzattal sem
Szerintem csak polgár pukkasztásból írta ezt a választ. Vagy csak simán egy troll
Többnyire noname, 5 ezer körüli táskákat szoktam hordani (válltáskákat főleg, de mostanában elég sok kisebb méretű szövet és műbőr hátizsákot láttam, ezekből szereztem be meg van pár pici buliba való táskám ezek meg 2-3 ezer körül voltak).
Egy heavy tools hátizsákom van ami 15 ezer körül volt, ez a legdrágább táskám jelenleg, de ezt meg főleg kirándulni használom vagy ha csak 1-2 éjszakát máshol alszok, mert ebbe azért több cucc is belefér de mégse egy kisebb gurulós bőrönddel kell közlekednem.
Van egy Ikeás hátizsákom, ami sokcuccos, laptopos napokra van főleg illetve ha pár éjszakára megyek vagy fotózás, stb, az olyan 10.000ft körül van, a legjobb hátizsákom valaha.
Azon felül egy bőr totebaget szoktam hordani, sima fekete, egy bőrdíszműves ismerősöm csinálta, 30.000 volt kb. Ha kevesebb a cucc, de kell laptop hordom ezt. Ha alig kell valamit vinnem, akkor vagy vászon tote bagekek hordok, amik 0-5.000 forint közöttiek, "alkalmakra", bulikba pedig pofás kis miniket, amiket többnyire túrtam vagy bolhapiacoztam, 0-5.000 között szintén.
20L
(táskás néni vagyok)
Van egy ilyen Living dead souls-os:
Már nem emlékszem hogy mennyi volt de ilyen 10 körül akciósan, van már vagy 5-6 éves. Iszonyat súlyokat elbír, ha sok cucc kell akkor ezt viszem.
Akkor van egy ilyen laposabb fekete műbőr oldaltáskaszerűség aminek a lehajtós részén domború koponyák vannak, ezt egy Amsterdam shopban vettem 4 ezerért de nem tudom a márkáját, így rákeresni se tudtam. Azzal járok dolgozni mert oda csak 1-2 füzetet vagy mappát
kell vinni.
Illetve van egy kis tarsolyszerű kistáskám amit ilyen metálos találkozón vettem, műbőr de kézzel készült egyedi, emiatt aszimmetrikus is. Egy kis fém koponya van a közepén elöl, körben szegecses. Ez a "retikül", azaz telefon, zsepi, pénz, iratok férnek bele. Kb. 5 ezer volt.
2 Michael Kors
2 Liu Jo
2 Guess
Táskákra nem sajnálom kiadni a pénzt.
Külföldön vettem őket ( mivel itt élek :) )
Két táskám van, amit rendszeresen használok:
Az egyik a Carpisában vett, fekete műbőr iskolatáskám, ez még teljesen új, de eddig imádom, kábé 10-12 000 Ft környékén volt az ára, nem emlékszem, azt tudom, hogy nem volt rossz áron arra, hogy mekkora és emnnyi minden fér bele.
A másik egy zarás, kicsi válltáska, fekete, szegecses, a pántj pedig egy ezüst lánc. Ez olyan nagyon nem éri meg a méretét tekintve a maga kb.9000 Ft- s árát, de cserébe gyönyörű, jól bírja és imádom.
Illetve van még egy fekte bőrtáskám, ami kicsit nagyobb, mint a picike zarás, ez egy itteni cipőboltból van, bőr, kb.15 000 Ft volt leárazva. Egy időben rengeteget használtam, most már átálltam inkább a kisebb táskámra, de ezt is nagyon szeretem, ha valahova nagyobb táska kell, ez jön velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!