Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti milyen márkályú táskákat...

Ti milyen márkályú táskákat hordotok?

Figyelt kérdés
Az(ok) kb mennyibe került(ek)?

2018. szept. 28. 15:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%

Van egy Restyle válltáskám

[link]

Egy Killstar válltáskám

[link]

[link]

És egy Disturbia hátizsákom

[link]

Már nem emlékszem pontosan hogy mennyiért vettem őket de kb egyenként olyan 17-18 ezer körül lehettek (jó van ami másod kézből használatlanul került hozzám az nyilván olcsóbb volt)

Majd még akarok venni egy ilyen Alchemy hátizsákot

[link]

#Rockergirl666: el ne hidd hogy tényleg vannak a kiscsajnak ilyen táskái. Max csak szeretné. Szerintem nincs az a gazdag szülő sem Magyarországon aki ennyi és ilyen drága táskát venne a tini lányának, már csak nevelési célzattal sem

Szerintem csak polgár pukkasztásból írta ezt a választ. Vagy csak simán egy troll

2018. szept. 28. 19:57
 12/25 anonim ***** válasza:
95%
Semmilyet. Minek? A 4-5 kártya a zsebbe, meg némi apró, aztán csókolom. Más nem kell.
2018. szept. 28. 20:40
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Többnyire noname, 5 ezer körüli táskákat szoktam hordani (válltáskákat főleg, de mostanában elég sok kisebb méretű szövet és műbőr hátizsákot láttam, ezekből szereztem be meg van pár pici buliba való táskám ezek meg 2-3 ezer körül voltak).

Egy heavy tools hátizsákom van ami 15 ezer körül volt, ez a legdrágább táskám jelenleg, de ezt meg főleg kirándulni használom vagy ha csak 1-2 éjszakát máshol alszok, mert ebbe azért több cucc is belefér de mégse egy kisebb gurulós bőrönddel kell közlekednem.

2018. szept. 28. 21:41
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Van egy Ikeás hátizsákom, ami sokcuccos, laptopos napokra van főleg illetve ha pár éjszakára megyek vagy fotózás, stb, az olyan 10.000ft körül van, a legjobb hátizsákom valaha.

Azon felül egy bőr totebaget szoktam hordani, sima fekete, egy bőrdíszműves ismerősöm csinálta, 30.000 volt kb. Ha kevesebb a cucc, de kell laptop hordom ezt. Ha alig kell valamit vinnem, akkor vagy vászon tote bagekek hordok, amik 0-5.000 forint közöttiek, "alkalmakra", bulikba pedig pofás kis miniket, amiket többnyire túrtam vagy bolhapiacoztam, 0-5.000 között szintén.

20L

(táskás néni vagyok)

2018. szept. 28. 21:45
 15/25 anonim ***** válasza:
73%
#11 - es szerintem is ez lehet, de én ismerek 1-2 gazdag szülőcskét aki úgy tömi a gyerekét pénzzel, mint a kacsát nokedlivel csak hogy így is villoghasson, hogy mit meg nem engedhet magának. ( az ilyenek gyerekéből lesznek azok a tipikus, mindenkit lenéző újgazdag tinir#bik) van egy srác a környékünkön (max 22 lehet), a szülei üzletemberek, külföldön dolgoznak, és a gyerek olyan méregdrága sportautóval járkál, amit egy átlag ember átlag keresettel még 20 év után sem engedhet meg magának, pedig életében nem dolgozott semmit, csak anyu-apu alátolta a kis feneke alá. Na az ilyenektől kerülget a gyomorfordulás és ezért kommenteltem oda ahhoz amit a kiscsaj írt ( még akkor is ha nem igaz és csak provokálni akart) más örül annak, hogy megél valahogyan, ő meg ideköpi nagyképűen, hogy milliós/több százezres cuccai vannak. És nyilván anyuciék pénzéből, mert diákmunkából erre nem telik...
2018. szept. 28. 23:46
 16/25 anonim ***** válasza:
56%
Figyeljetek, én csak válaszoltam a kérdésre. Én nem nézem le a nálunk szegényebbeket, egyáltalán. A szüleim jól keresnek, de keményen meg is dolgoztak a pénzükért. 2 táskát anyától örököltem, aki nem használta, a többit kaptam. Nem vagyok buta lenéző liba, tanulmányi eredményeim mindig remekek voltak. Aki megismert engem, szinte mindenkivel jóban lettem. Ahogy szomorú módon páran általánosítjátok a gazdagabbakat, teljesen elszomorító.
2018. szept. 29. 00:17
 17/25 Metionin ***** válasza:

Van egy ilyen Living dead souls-os:

[link]

Már nem emlékszem hogy mennyi volt de ilyen 10 körül akciósan, van már vagy 5-6 éves. Iszonyat súlyokat elbír, ha sok cucc kell akkor ezt viszem.

Akkor van egy ilyen laposabb fekete műbőr oldaltáskaszerűség aminek a lehajtós részén domború koponyák vannak, ezt egy Amsterdam shopban vettem 4 ezerért de nem tudom a márkáját, így rákeresni se tudtam. Azzal járok dolgozni mert oda csak 1-2 füzetet vagy mappát

kell vinni.

Illetve van egy kis tarsolyszerű kistáskám amit ilyen metálos találkozón vettem, műbőr de kézzel készült egyedi, emiatt aszimmetrikus is. Egy kis fém koponya van a közepén elöl, körben szegecses. Ez a "retikül", azaz telefon, zsepi, pénz, iratok férnek bele. Kb. 5 ezer volt.

2018. szept. 29. 01:29
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

2 Michael Kors

2 Liu Jo

2 Guess

Táskákra nem sajnálom kiadni a pénzt.

Külföldön vettem őket ( mivel itt élek :) )

2018. szept. 29. 08:45
 19/25 anonim ***** válasza:

Két táskám van, amit rendszeresen használok:

Az egyik a Carpisában vett, fekete műbőr iskolatáskám, ez még teljesen új, de eddig imádom, kábé 10-12 000 Ft környékén volt az ára, nem emlékszem, azt tudom, hogy nem volt rossz áron arra, hogy mekkora és emnnyi minden fér bele.

A másik egy zarás, kicsi válltáska, fekete, szegecses, a pántj pedig egy ezüst lánc. Ez olyan nagyon nem éri meg a méretét tekintve a maga kb.9000 Ft- s árát, de cserébe gyönyörű, jól bírja és imádom.

Illetve van még egy fekte bőrtáskám, ami kicsit nagyobb, mint a picike zarás, ez egy itteni cipőboltból van, bőr, kb.15 000 Ft volt leárazva. Egy időben rengeteget használtam, most már átálltam inkább a kisebb táskámra, de ezt is nagyon szeretem, ha valahova nagyobb táska kell, ez jön velem.

2018. szept. 29. 10:23
 20/25 A kérdező kommentje:
Én választ kértem a kérdésemre, nem jogtalan beszólásokat szegény normálisan válaszoló MissAnnnek. Ha kérhetem, ezek után csak válaszoljatok.
2018. szept. 29. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!