Zavarja hogy én szebb vagyok? De miért? Magyarázat alul!
Figyelt kérdés
van egy sárga felsőm és egy csőnacim meg egy rózsaszín topánkám és ha ebbe a háron össze álitásba jövök a barinőm hozzám se szol:SBunkó velem!!de csak akkor ha abba a Ruciba vok:(!!!MIért?
szejtésből xdxdxdxdxdxdxd ha szemtől szembe lennáénk ugyanazt elmondanám mint amit írtam ezelőtt pár kommentel de te szerintem még ahhoz se lennél képes inkább csicsikálj ;)
2010. jún. 23. 00:00
14/36 anonim válasza:
Szerintem azért nem szól hozzád, mert szóhoz se jut attól, hogy milyen szarul öltöztél fel.
2010. jún. 23. 01:31
15/36 anonim válasza:
Én sem értem miért nem szol hozzád...A rózsaszin qrvára nem megy a sárgával,de nemgond...xD
2010. jún. 23. 02:51
16/36 anonim válasza:
Valószínűleg a barátnődnek nincs sok divatos ruhája és picit féltékeny.
Bár a sárga és a rózsaszín elég gáz együtt (bár gondolom kb. 12 éves vagy, ennyi idősen akár még trendi is lehet...)
Beszélj vele, de ne vágd a szemébe, hogy biztos féltékeny, csak kérdezz rá, hogy talán nem tetszik neki a ruhád, vagy cikinek tartja, azért ilyen Veled? Mert akár az is lehet, hogy marha égőnek tartja a szettedet.
2010. jún. 23. 08:39
17/36 anonim válasza:
Szerintem azért nem szól hozzád, merr ciki ez az öltözet, és nem akarja, hogy égesd.
2010. jún. 23. 11:37
18/36 anonim válasza:
A barátnőd helyében én sem szólnék hozzád.
Ilyen helyesírással....
2010. jún. 23. 12:03
19/36 A kérdező kommentje:
Figyi ti nagyon ..... vagytok egy egoista p...., b....takarogyatok az oldalrol mert nem ilyen ..... kérdesztem hanem normális embereket és sokan érdezték hogy hányéves vagyok!!Hát egyetöbb mit tavaly és mindenki hibázhat de nektek a stilusotokon kéne választani mert ha ilyen bunkók maradtok akk inkább ne is szolajatok meg!!!mert még a legcsúnyányáb embereket is kikergetek a világból!!!!!!!!!!!!!
2010. jún. 23. 12:46
20/36 anonim válasza:
aki itt ostoba, az te vagy! először tanulj meg helyesen írni, ha már az nem megy, akk legalább próbáld meg kijavítani azokat a szavakat, amiket pirossal aláhúz, utána legyen nagy a szád...
kis pisis, te ugatsz itt nekünk? mégis honnan tudjuk, h mit fog mondani a bnőd, aki annyira szercsiz téged? én a helyében még rád sem néznék, te "....................."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!