Zavarja hogy én szebb vagyok? De miért? Magyarázat alul!
csodálkozol, hogy nem szól hozzád, amikor ilyen "Ruci" van rajtad? ha az én pasim lennél, akk nem, hogy nem szólnák hozzád, de belefúrnám a hátsódba a cipőmet ;)
pasi vagy basszus, akk öltözködj is úgy! íme a fiú színek: kék, fekete, zöld, talán még a piros is oké. íme a b_zis színek: sárga, rózsaszín, ezüst bőrszerkó....
nyugodtan megkérdezheted, h mi a baja a ruciddal, valszeg ezt fogja válaszolni.
szerintem itt két lányról van szó... (gondolom egy fiú nem hord "topánkát", bár a mai világban sosem lehet tudni)
hát könnyen lehet hogy féltékeny rád, de az a legegyszerűbb ha megkérdezed tőle olyankor, hogy mi a problémája. amúgy elég sokat elárul a viselkedése a barátságotokról...
22:26-os Olvasd el értelesen a kérdést és utána válaszolj,nem pasiról van szó.
Szóval szerintem is féltékeny rád a barátnőd,vagy azért mert jó cuccaid vannak,vagy azért mert neki nem állnak jól ezek a szín össze állítások.De a legjobb ha tőle megkérdzed.Ő mondja meg neked a helyes választ.
22/L
szted ismerjük a barihhhnőd??-.-
jesszus honnan tudjuk mit mond..
nappaliba se mernél lemenni? uristen ez megmi?:DD
de most tényleg honnanismernénk a bnődet?honnan tudjuk mitszolna hozzá? nemtudjuk ezrt kell megkérdezned.ha tudnánk elmondtuk volna XD am meg valszeg azt fogja mondani h mii?nemisvok bunko veled:D 16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!