Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valami megoldás magassarkú...

Valami megoldás magassarkú ügyben? Többi lent.

Figyelt kérdés

Vettem egy magassarkú platformos bokacsizmát, imádom, kényelmes és nagyon szeretném hordani is.

Régen főként ünnepélyeken vettem fel magassarkút, akkor nem okozott gondot a viselése, az is 10 centis sarkú volt, mint ahogy ez.

Nem éppen modellként lépkedek benne, de nem annyira gázul, viszont inog a sarka a cipőnek. Vagyis pontosabban befelé elmozdul, mikor sétálok benne.

Talán a súlyom miatt? (Elég húsos vagyok.)

Vagy nem jól lépek? Van erre valami megoldás, esetleg dobjam ki a kukába és vegyem vissza a tornacipőm? :D

Trollkodás is jöhet, de szívesen fogadok segítséget is.

2018. szept. 22. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a lábad görbe.
2018. szept. 22. 18:15
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Ez nem testsúly vagy járás kérdése. Szimplán rossz minőségű, vagy gyári hibás lehet a cipő, ha már ennyire korán feladja a szolgálatot.

Nekem is volt egy platform cipőm, aminek leszakadt a talpa, igaz, 2 év viselés után.

Talán cipész meg tudja ragasztani, úgy ahogy az enyémet is.

2018. szept. 22. 18:24
 3/5 A kérdező kommentje:
2. Nem jött még le, csak érzem, befelé csúszik mikor lépek. De köszi a válaszokat eddig :)
2018. szept. 22. 18:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Nézd meg a csizmád talpát, sarkát, nem sima műanyag? Nekem is elő szokott ilyen fordulni, ha csúszós a cipő alja, ami elég gyakori sajnos (akkor is, ha csak a talp rész csúszik, a sarok okés) :( próbáld meg először szerintem valami házi módszerrel csúszásmentesíteni a talpát, és akkor kiderül, hogy ez volt-e a baj.
2018. szept. 24. 08:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, megnéztem, nem csúszós. Ahol cipő sarokrésze van, ahol kezdődik a sarok, ott lesz a bibi, mert benyomódik, ahogy megyek és megy vele, a sarok is. Erre valami okos megoldás?:D
2018. szept. 24. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!