Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak, hogy ne nézzek...

Mit csináljak, hogy ne nézzek ki ilyen tömeglányosan?

Figyelt kérdés

Hűűha.... Látom a sok választ, hogy "inkább örülnél neki"

Szóval. Egyáltalán nem tartom magam szépnek. De szóval úgy nagyon nem.

Olyan lány vagyok, aki ilyen kis cuki ugrándozós. Az a tipikus mikor valaki arra gondol, hogy cuki lány. Na olyan a személyiségem.

De gyűlölöm a külsőm. A sminkem szempillaspirálból és szemöldök ceruzából áll mert ad egy kis önbizalmat de ennyi. A testem az a tipikus homokóra alak, nagy mellel és fenékkel meg egy pici pocival. (Megjegyezném, semmit sem teszek ki, még strandra se szeretek járni) Megpróbáltam színes ruhákat hordani de az is tömeglányos kinézetűvé tett és a fekete ruhákról meg ne is beszéljünk. Szőke hosszú hajam van, ami még csak dob rajta egyet. Mit csináljak magammal, hogy ne nézzek ki így? Vagy hogyan fogadjam el magam? Vagy mit csináljak?

Bocsánat, ha valakit megbántottam vagy nem is tudom, hogy nekem csak ilyen pöttöm problémáim vannak, de én tényleg nagyon nem szeretem a külsőmet. Semmilyen formában. Privátokat ne írjatok légyszi mert nem szeretek válaszolni

2018. szept. 20. 15:05
1 2
 11/14 Metionin ***** válasza:

Én is hasonlón vagyok mint az előző válaszoló, karakteres, szinte androgün arc, ijesztő szemek, plusz csak fekete ruháim vannak, abból is furábbak. Ja és hegyes a fülem. Gyárilag. Szóval mindenki menekül ha meglátnak :D kíváncsi lennék hogy hasonlítunk-e :D

A leírás alapján amúgy szép lehetsz, én azt mondom, hogy szánj rá időt és szabadulj be boltokba, turikba, szedj össze mindenféle ruhákat és próbálgass. Azt is ami csak kicsit tetszik vagy olyat is amilyet még sohasem hordtál. Biztosan találni fogsz olyat, amiben önmagadat látod viszont a tükörben de lehet hogy olyan cuccok közt akadsz rá, amilyet nem is próbáltál eddig. A hajadat próbáld szép frizurákba rendezni, fonással, ilyesmivel.

2018. szept. 20. 21:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Képét küldesz privátban ? Így nehéz elképzelni mi az amit nem szeretsz magadon.

Kicsi az önbizalmad és ezért nem tetszel magadnak szerintem.

2018. szept. 21. 19:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ne ezen kattogj, ha így nézel ki, akkor próbáld meg az előnyödre fordítani. Persze sminkelhetsz, megváltoztathatsz dolgokat (hajad, ruhatárad pl) magadon, de ezek csak látszatmegoldások, ha úgy tetszik illúzió, megtévesztés. Szerintem, nézhetsz ki tömeglányosan, a lényeg, h ne viselkedj úgy! Hidd el, akkor sokkal érdekesebb leszel az emberek számára... Rólam is azt gondolják sokan, h egy tipikus cicababa vagyok, aki a testi adottságait kamatoztatja. Gondolják csak, ez csak a felszín. A valóság az, h céltudatos, következetes, és határozott vagyok, és pontosan tudom, h mit akarok. És pont ezért nem vagyok tömeglány, mert hiába nézek úgy ki mint sok törékeny kis cicababa, a mentalitásom totál más, ami csúnyán belerondít a látszat alapján rólam kialakított képbe. Nem esek hasra egy kacér mosolytól, vagy néhány kedves szótól, nem érdekel, h milyen kidolgozott teste van valakinek, az anyagi helyzete pedig végképp nem számít, mert én is jól állok, saját lakásom, kocsim van amik hitelmentesek, szóval nálam a hagyományos klisék amiket a pasik be szoktak vetni, egyáltalán nem jönnek be. A lányok közül is csak olyannal állok szóba, akikkel lehet értelmesen beszélgetni, mert attól a fajta üres locsogástól, amit a plázacicák megejtenek rendesen rosszul vagyok. Na mindegy nem is ez a lényeg, hanem az, h a mentalitásoddal tudsz igazán az átlagos fölé emelkedni, nem az öltözékeddel/sminkeddel. Szerintem ne azzal foglalkozz, h mások mit vesznek fel, hanem bátran hordj Te is olyat, amiben jól, kiegyensúlyozottan érzed magad. Még akkor is, ha körülötted 20 másik lány is olyanban van. Mondjuk, ha ez téged nagyon zavar, akkor valami megoldást kell keresni, de sokszor tök egyszerű dolgok is egyedivé tesznek. Én pl szinte mindig harisnyában vagyok ami nem túl gyakori jelenség. És ez már pont elég ahhoz, h picit eltérjek az átlagtól. Vagy pl sosem csináltattam úgy meg a körmeimet, h a gyűrűsujjam másmilyen lett volna, mint a többi, mind a 10 körmöm tök egyforma volt... Ha tisztában vagy magaddal, akkor pontosan tudni fogod, h nem vagy tucat, nem kell hozzá gyökeresen megváltozni.

Szóval a lényeg, h minden fejben dől el igazán!

31/n

2018. szept. 24. 06:50
 14/14 anonim ***** válasza:

minta nélküli felsőket viselek, talpig feketében járok (táskától a cipőkig, minden), a hajam színes és mégsem tűnök tömeglánynak. feszülős cuccaim nincsenek, sok a férfi ruhám (pulóverek és kabátok, volt egy nadrágom is, de nagyon kifogytam belőle).

igazából kell, hogy legyen egy megkérdőjelezhetetlen egyéniséged. ha ránézel egy ruhára azt kell lásd, hogy na! ez én vagyok! ragaszkodj ehhez a stílushoz, onnantól lehetnek benne olyan elemek, melyek mások öltözködésében/külsején is ott vannak (hiszen úgysem lehetsz annyira egyedi, hogy soha és senkivel ne mutass hasonlóságot, kivéve ha baromi extrém vagy).

ha viszont szinte úgy érzed, mintha az adott ruhadarab szinte csak neked készült volna, csak rád várna a fogason/polcon, akkor ezt az irányt kell követned.

ha szereted az ékszereket, kiegészítőket, ezekkel is lehet trükközni. ha a szolidat szereted, akkor válassz olyat, ha pedig a kirívóbbakat, nem hétköznapiakat, akkor legyen belőle akár minden szettedhez.

részemről nem fordítok túl sok gondot az öltözékemre, az összes ruhám tulajdonképp ugyanúgy néz ki, a lényeg, hogy fekete legyen vagy a feketéhez a lehető legkevesebb szín társuljon(ezeket sokkal ritkábban is viselem). ékszereket én spec. nem hordok(csak ami belém van szúrva) vagy csak nagyon ritkán egy-egy darabot ha kedvem van hozzá.

mindenkinek más az egyéni stílusa, ne a tömegboltokba járj. javaslom a turikat, bár nagyon sokan undorítónak és igénytelennek és csövesnek tartják, de ott aztán olyan kincsekre lelhetsz...! ha keresed a stílusod, és éppen a fast fashion boltokban nem találod, akkor a helyedben ellátogatnék pl egy hádába vagy jobb minőségű turiba...

(sok lett, bocsika)

2018. szept. 28. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!