Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak, hogy ne nézzek...

Mit csináljak, hogy ne nézzek ki ilyen tömeglányosan?

Figyelt kérdés

Hűűha.... Látom a sok választ, hogy "inkább örülnél neki"

Szóval. Egyáltalán nem tartom magam szépnek. De szóval úgy nagyon nem.

Olyan lány vagyok, aki ilyen kis cuki ugrándozós. Az a tipikus mikor valaki arra gondol, hogy cuki lány. Na olyan a személyiségem.

De gyűlölöm a külsőm. A sminkem szempillaspirálból és szemöldök ceruzából áll mert ad egy kis önbizalmat de ennyi. A testem az a tipikus homokóra alak, nagy mellel és fenékkel meg egy pici pocival. (Megjegyezném, semmit sem teszek ki, még strandra se szeretek járni) Megpróbáltam színes ruhákat hordani de az is tömeglányos kinézetűvé tett és a fekete ruhákról meg ne is beszéljünk. Szőke hosszú hajam van, ami még csak dob rajta egyet. Mit csináljak magammal, hogy ne nézzek ki így? Vagy hogyan fogadjam el magam? Vagy mit csináljak?

Bocsánat, ha valakit megbántottam vagy nem is tudom, hogy nekem csak ilyen pöttöm problémáim vannak, de én tényleg nagyon nem szeretem a külsőmet. Semmilyen formában. Privátokat ne írjatok légyszi mert nem szeretek válaszolni

2018. szept. 20. 15:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

A hajad biztos csinos lehet azt ne bántsad, a ruháidon változtass talán pont az ellenkezője legyen mint ezek a tucat pláza csajoké egészen a cipőig változtass.

F/42

2018. szept. 20. 15:12
 2/14 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján semmi baj a külsőddel.
2018. szept. 20. 15:13
 3/14 A kérdező kommentje:
De most bő ruhákat hordok. Ha az ellentétjét hordom (vagyis szűk mindenem kivan ruhákat) csak rontok a helyzeten :/
2018. szept. 20. 15:13
 4/14 anonim ***** válasza:

Abban igazad van mert minden nő cuppanósban van tehát akkor miért szeretnél váltani?

Most mondhatod hogy nem vagy tucat.

2018. szept. 20. 15:23
 5/14 A kérdező kommentje:
De akkor mi a baj? Miért látom magam ilyennek? Mit csináljak, hogy "elfogadjam" magam? Nem csak a testemmel van gond. Az arcom is ilyen. Alapból vastagabb szájjal nagy szemekkel és olyan tipikusan ri*ancos arccal születtem. Még csak nem is kell egy kiló smink se hozzá, de én már így nézek ki. Hogyan fogadjam ezt el?
2018. szept. 20. 15:37
 6/14 anonim ***** válasza:
96%

Csak megkell találnod azt a stílust ami tetszik és jól is érzed benne magad, kísérletezz, nézelődj blogokon, üzletekben próbálj fel minden neked tetsző cuccot, lépj ki egy kicsit a komfortzónádból

Nekem ezek váltak be, kb 1 éves procedúra volt, mire kifejlődött, hogy mit szeretek magamon, mi áll jól, illik hozzám, stb

Neked is csak ki kell ismerned magad, belsőleg is

Próbálj megbarátkozni magaddal, tudom könnyű mondani, én szintén még most is utálom a külsőm, de melyik lány nem?

Csinálj olyan dolgokat amiket szeretsz, sok erőt fog adni

2018. szept. 20. 15:46
 7/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2018. szept. 20. 15:52
 8/14 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem még túl fiatal vagy mert bizonyos korban szoktak az emberek túlságosan sokat foglalkozni magukkal, keresik hogy mi lehet a jó nekik ruházatra illetve kinézetre.

Majd ha idősebb leszel és szaporodnak a gondok akkor ez a mostani háttrébe szorúl.

Én is így voltam anno aztán már most letojom magam úgy ahogy vagyok.

Ja, és azt írtad hogy nem szeretsz válaszolgatni úgy hogy ne írj semmit kérlek! :)

2018. szept. 20. 15:55
 9/14 anonim ***** válasza:

Hordj olyan stílusú ruhákat amiket a tömeg lányok nem szoktak.

Pl. ne kiszagatott farmerba járj hanem sima, nem olyan feszülős fazonba.

Pólókból,blúzokból meg mintásakat hordj, mert én úgy vettem észre a tömeg lányok az egyszerű, nem mintás pólókat szokták hordani.

Cipőnek meg ne pl. Niket, Converset meg ilyeneket.

2018. szept. 20. 16:21
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én néha örülnék ha átlagos "tömeg" lennék, mert átlagosnak lenni sokkal de sokkal könyebb (nincs probléma a ruha vásárlással a smink cuccok beszerzésével stb...)

Nagyon karakteres az arcom és a különlegesebb sötétebb hangulatú cuccok tetszenek nekem. Kb úgy nézek ki mintegy striga. De hozzám ez illik és így vagyok önazonos. Viszont nagyon nehéz olyan ruhát találni magamnak ami jó is méretileg (eléggé vékony vagyok) és még tetszik is. Külföldről persze tudok venni de rendelni kell és hát nagyon nem olcsó mulatság ha az ember lánya extrémebben öltözködik (jó persze turiban is ki lehet fogni jó cuccokat de ahoz szerencse kell és az egész nagyon lutri. Mondjuk sikerült már számomra kincset érő holmikra bukkanom)

Kb majdnem minden cuccom különlegesebb darabb. Az ékszerektől kezdve a cipőkön át a ruhákig. De ezeket hisszú idő és "kutató munka" volt beszerezni. Na meg nem kevés pénz.

Nektek kevésbé extrém embereknek egyszerübb és sokszor olcsóbb ez (jó persze a saját szubkultúrámban nem számítok extrémnek).

Azt tanácsolnám neked hogy elöször deritsd ki hogy mi az ami tetszik neked, hogy tud milyen irányba szeretnél elmenni öltözködés terén. Ne várd aztel, hogy más megmondja, hogy hogyan legyél egyedibb mert ezzel így nem érsz el semmit. Ha nem belülről jön az egész akkor eröltetett lesz az egész.

Ajánlom a pinterest nézegetését. Gyüjtsd mappába azokat a képeket amin számodra tetsző öltözetek vannak. Utána deritsd ki hogy mi az ami megfog a képeken. A ruhák színe? Vagy a szabása? Netalántán a különböző textúrák kombinálása? Vagy esetleg a különböző rétegek játéka?

Jól jársz akkor is ha eljársz turikba. Sok egyedi és szuper dolgot lehet a turikba találni potom pénzért.

Az is jó ha beszerzel pár alap darabot és azokat dobod fel különlegesebb kiegészítőkkel.

Kisérletez bátran. Idővel kialakul a saját stílusod. De az is lehet, hogy pont olyan a te stílusod amilyen most vagy és nem nagyon kell változtatni magadon semmit sem. Ezt csak te érzed igazán

2018. szept. 20. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!