A nők miért hordanak gyakrabban szandált, mint a férfiak? A nők 90%-a, míg a férfiak kb.30%-a hord szandált nyáron. Mit gondoltok, miért?
Én sokszor mondta a férjemnek, hogy vegyünk neki valami jó szandalt vagy legalább nem olyan zárt cipőt de a vászon converse a leglazabb cipője. Kivéve az udvar és a strand mert akkor papucs.
Nekem semmi bajom a férfi szandalokkal, inkább az mint a leggings és társai.
Régen senki nem viselt szandált/cipőt zokni nélkül. A nők titokzoknit vettek fel. Zárt cipőben pedig még egészségtelen is zokni nélkül.
Sajnos, férfi szandálból elég kevés a választék>
Az egyik exem hordott szandált, nem mondom, hogy tetszett, de nem is szóltam bele.
A többi férfi ismerősöm pedig nem akar, nem tetszik nekik. Nem csodálom, nincs nagy választék, ami van az meg vagy röhejes vagy túraszandál. Elegáns darabot még soha nem láttam.
Amitől kiakadok, az a papucs utcára, függetlenül attól, hogy nő vagy férfi hordja. Na, én azt tartom gáznak. :D
Na hát aki azt írja, hogy azért, mert nincs nagy választék férfiszandálból, az téved...
"Minden kereslet megteremti a maga kínálatát."
Tehát ha nagyobb igény lenne férfiszandálokra, akkor több lenne a boltokban. Nőiből meg nem lenne ennyi, ha nem lenne ekkora kereslet iránta.
Egyszerűen berögződött butaságok miatt van ez.
Ahogy itt néhány válasz is tükrözi a nyomi közfelfogást, miszerint gusztustalan, kiábrándító, büdös, pláne zoknival idétlen, blabla.... Ilyenek miatt még sok olyan férfi is inkább cipőt hord, aki amúgy szívesebben felvenne szandált...
A többség inkább rohasztja 40 fokban is bokáig zárt cipőben a lábát.
Hát persze, nem lesz neki poros. De azt ne mondja senki, hogy virágillatú marad a nap végére is.... Sok pasinak még ha cipő is van rajta, érezni a lábszagot....
Nem lenne egyszerűbb szandált húzni, amiben szellőzik a láb?
Amúgy sztem kifejezetten jól tud kinézni egy férfiláb szandálban. Főleg ha szexi sovány lába van...
És szerintem a zokni sem annyira gáz. :) Ha nem rikító színű, és nincs lábszárközépig húzva, akkor semmi extrém nincs benne, csak a hülye béna előítéletek...
Mert a férfi egy külön hülye faj!
Mondom ezt férfiként, de egy kivetkőzött férfiként aki leszharja mások véleményét és úgy öltözik ahogy neki kényelmes.
A szandihoz annyit fűznék hozzá hogy nem elég nekik a vastag pamut zokni zárt cipővel, még ehhez jön az angolszász viselet a szigorúan térdig érő félhosszú nadrág mert azt rövidnek nem lehet mondani.
Ezekkel együtt mennek ki a 40 fokos nyári hőségbe csak azért hogy az idegenek elvárásainak megfeleljenek.
Télen persze pont fordítva csinálják akkor meg nem öltöznek fel , nem vesznek a nadrág alá harisnyát mert akkor megint ratyik lesznek.
Ezeken azért érdekes elgondolkodni hogy mennyire buta egy faj ez a férfi!
Persze tisztelet a kivételnek.
Öltözködésben a nők mindég logikusabbak voltak, öket nem zavarja ha egyes ruhák miatt homárnak nézik őket.
Azért mert
A: jajj milyenmá
B: öltöny szandál nem nagyon van pl, míg egy nőnek több felé is van.
Néha sajnálom a pasikat, mert a társaik miatt inkább szívnak
17!
Azok meg is érdemlik!
Az utolsó mondatodra reagáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!