Mennyire elítélendő, ha mostanában egyre gyakrabban járok majd dekoltált ruhákban?
Figyelt kérdés
Lesz az egyetemi ballagásom, amit bankett követ, arra pedig vettem egy piros földig érő ruhát, de dekoltált. Aztán lesz egy születésnapi buli, amire szintén egy fekete dekoltált ruhát szereztem be, térdig érőt. Lesz 2 esküvő is, azokra pedig tavalyról van 2 sötétkék ruhám, de azok is dekoltáltak. Ez mennyire elítélendő?2018. ápr. 29. 10:28
1/5 anonim válasza:
Először szerintem fogyjál le 80 kiló alá.
2/5 A kérdező kommentje:
Édesem, jóval 80kg alatt vagyok
2018. ápr. 29. 11:32
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Szia ha szép dekoltázsod van mértne? Lényeg hogy akor térdig vagy térd alá érjen mert ha alul felül mutat az már közönséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!