Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az emberek miből vesznek...

Az emberek miből vesznek drága cuccokat?

Figyelt kérdés

Pl van Graaf Alleban is van,. Tegnap néztem be oda, egy férfi kabát 279 ezer ft, egy ing 18 ezer egy polo 15 ezer ft, egy nadrág 28 ezer-60 ezerig pulcsi higo boss 55 ezer és stb..

Elképesztő és hogy embereke ezeket meg is veszik, potom egy havi fizetés... De mit dolgoznak ezek az emberek akik ilyeneket tudnak venni?

Mondjuk az is hü..e aki kiad 279 ezret egy kabátért.

2018. szept. 14. 10:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
10: Ez nem a dollármilliomosokra jellemző. És nagyon sokan megtehetik itthon is. Különben nem mennének ilyen jól ezek az üzletek :)
2018. szept. 14. 19:18
 12/20 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, inkább tanulj egy kis marketinget és akkor meg fogod érteni, hogy egy márka miről is szól valójában.

És nemcsak a vállalkozók a gazdagok, többen is felsoroltunk más foglalkozást, de a te agyi szinted csak a vállalkozókig jut el.

Politikusaink akkor ennyire csórók lennének? Vagy a celebek? Vagy mondjuk egy orvos, jogász vagy egyetemi tanár? De szerintem egy jól befutott ügyvéd is milliókat tesz zsebre.

Minden rétegnek megvan a maga ruházati szintje. Egy nettó 150 ezres inkább az olcsóbb, kínai cuccokat vásárolja meg. De aki fél milliót keres, az miért vásároljon kínai boltban, ha jobban megengedheti a bőr cipőket, vagy mondjuk a drágább ruhákat?

Mivel nem tartozol a felső kategóriás emberek közé, ezért nem is tudod magad beleképzelni, hogy milyen is az ő életük. De válassz magadnak egy gazdag pasit és akkor máris abban a körökben fogsz mozogni.

2018. szept. 14. 20:24
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, apám is vett már magának 100 ezer Ft-os kabátot.

És nem csak azért, mert megteheti, hanem többek között azért is, mert a vállalkozásából adódóan bizony neki is kell fizikai munkát végezni.

Egy párezer Ft-os kínai sz*r egy nap alatt szétszakadna rajta.

Évek óta nem vásároltam fastfashion üzletekben, mert meguntam, hogy havonta szakadnak/feslenek szét és nyúlnak ki a vadonatúj ruháim, amit óriási lehúzásnak tartok. Nem mellesleg számomra elég tragikus, hogy az egész világon a szemetek legnagyobb százaléka az ilyen fajta olcsó, gyagyi textilgyárak miatt halmozódnak fel.

Nekem mindig is fontos volt, hogy kötődjek a ruháimhoz. Soha nem voltam az a fajta személy, aki kizárólag azért feszít a legtrendibb olcsó tömegcuccokban, akár tetszik neki és illik hozzá, akár nem, hogy így “menőbb”/népszerűbb legyen.

Inkább veszek ruhákat, táskákat drágábban, normális üzletekből, hozzáértő tervezőktől, mert tudom, hogy ezek közül rengeteget akár több 10 évig is elhordhatok.

2018. szept. 14. 20:33
 14/20 anonim ***** válasza:
67%
Hát nem a munkából gazdagodtak meg, mert abból nem lehet.
2018. szept. 14. 22:16
 15/20 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező te hol élsz?

Mutass egy helyet ahol 15k-ért adnak Boss pulóvert légyszives.

Amúgy az a kabát azért kerül ennyibe, mert van egy márka amit kifizetsz és általában minőségbeli különbség is van. A kettő összege pont ki is adja a teljes különbözetet.

Az pedig hogy ugyanúgy néz ki, mint egy húszezres kabát csak azt bizonyítja, hogy semmit sem értesz az ilyesmihez és ezt még örömmel világgá is kürtölöd.

Az hogy te nem veszel észre hatalmas különbségeket nem a termék hibája.

2018. szept. 14. 22:56
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Pl Angliában vagy Amerikában. Itthon a márkás dolgok gyakran durván túl vannak árazva. Külföldön meg 3 db eredeti Hilfiger pólót kapsz csomagban 8 ezerért. Csak hogy egy esetet említsek.
2018. szept. 14. 23:31
 17/20 anonim ***** válasza:
26%

Vicces, hogy eltűnt a válaszom! :D

Akkor még egyszer.

Sokat tanultam, sokat dolgozom, és ezek amiket írtál, nálam az olcsóbb kategóriába tartoznak.

Szóval akkor ha a te hangnemet én visszakérdezek, és olyat írok, amit te, akkor bun.ó leszek? Tuti... Mert ilyet nem szabad nyilván. De figyelj: te miért nem veszed meg? Jaaa, mert hü..e vagy.

2018. szept. 15. 00:36
 18/20 anonim ***** válasza:

Elmondok egy nagy igazságot. Ha dolgozol nem lesz időd pénzt keresni.

Hagyományos munkával ahol van főnököd kapod havonta a fizetést bankszámlára úgy senkinek nem lesz pénze ezekre a cuccokra, max az elitnek, orvosok programozók stb.

Akiknek ilyenekre pénzük van akik jó kapcsolatokat építettek ki, van jó vállalkozásuk, szóval akik élelmesek és ezzel együtt szerencsések voltak vagy épp dörzsöltek és megcsinálták a maguk szerencséjét.

2018. szept. 16. 13:13
 19/20 anonim ***** válasza:

17-es vagyok, gondoltam, hogy le leszek pontozva! 😂

Előző, butaságot írtál! Én sokat dolgozom, nincs főnököm, és bevételem van nem fizetésem! Attól még dolgozni kell, csak nem mindegy mit! 😃

2018. szept. 17. 01:45
 20/20 A kérdező kommentje:
Mit dolgozol utolsó válaszoló? Milyen vállalkozásod van?
2018. szept. 17. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!