Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi ertelme venni ezeket a...

Mi ertelme venni ezeket a draga markas cuccokat, ha rondak?

Figyelt kérdés
Miert veszik meg egyesek az olyan cuccokat a Zarabol, Pull & Bear-bol, amelyek olyanok, mintha kinai cuccok lennenek. Kiadjak erte a sok penzt, es elszallnak, hogy ok milyen vagany csajok, hogy markas ruhaik vannak, megis kevesebb penzbol is lehet venni jo cuccokat a New YOrker, H&H, C&A-ban, melyek sokkal szebbek, es meg olcsobbak is.
2014. márc. 16. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vásárolok se plázában, se kínaiban. De ami neked lehet ronda az másnak szép, vagy fordítva... és sok embert nem érdekel a pénz.
2014. márc. 16. 13:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom, de szamomra borzaszto rondak ezek a tul viragos ruhak, valamint az ilyen kotott renszarvasos felsok...
2014. márc. 16. 13:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Ízlések és pofonok, kinek a pap, kinek a paplan.

Én nem vásárolok ilyen nagy márkákat, most kinéztem egy felsőt a Takko-ban, de én jobban szeretek a Kikben vásárolni. Esetleg még a Cosmo-ban szoktam nézelődni. 3 ezer körül veszek nadrágot (most legújabban színes farmert) és 1890-2190 között pólót.

Én speciel a New Yorkert sem szeretem, nekem túl fiatalos, túl lázadós.

2014. márc. 16. 13:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor ne vedd meg őket. Én mondjuk még nem láttam olyan ruhát a kínaiban, ami úgy nézett ki, mintha a Zarából lenne. A Pull&Bear meg nem drága egyáltalán.
2014. márc. 16. 13:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Hat oszinten szolva a Zara tul nagyis.

En szemely szerint szeretem a New Yorkert, mert meg fiatal vagyok, viszont nem szep ott se minden cucc, de vannak olyanok, akik szetneznek, es pl valaszthatnanak eg egyszeru fekete szoknya es egy ilyen csillogo ezust szinu kozul es az ezustot veszik meg, holott olyan, mint egy diszkogomb.

2014. márc. 16. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!