C.kamilla kérdése:
Dubaiban vannak novemberben ruha akciók?
Figyelt kérdés
Nagyobb leárazások, és ha vannak akkor sokkal olcsobban tudok vásárolni?2018. szept. 9. 20:30
1/5 anonim válasza:
Szerintem aki Dubaiban nincs szükség akcióra, mert aki ott tud vásárolni, már mindegy hogy 10% olcsóbb vagy sem:D
2/5 anonim válasza:
Sajnos épp most volt aug végén akció. Vettem is 80 liter Don Perignon pezsgőt, 14 Rolex órát és egy Bugatti Chiront.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon viccesek vagytok, az elso valaszolonak pedig uzenem hogy az edesanyja az olcso janos.
Alapbol nyaralni megyunk, gondoltam vehetnenk par ruhat ott es akkor hagynek helyet a borondbe hazafelere. Viszont ha nincs kimondottan akcio akkor ennyi erovel vasarolhatok itt Innsbruckban is ahol lakunk :)
Aki pedig irigykedni jott ide az mehet masfele
2018. szept. 13. 13:25
4/5 anonim válasza:
Az Dom Perignon, nem Don Perignon.
Dubai meg nem arról híres, hogy olcsó, leárazott cuccokra lenne igénye ott bárkinek. Kétlem, hogy találsz bármit, ami kicsit is megérné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!