Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felnőttként nektek beleszólnak...

Felnőttként nektek beleszólnak az öltözködésetekbe?

Figyelt kérdés

Magam pénzéből veszem de egyszerűen felforr az agyvizem tőlük.

Kislányként mindig 3 számmal nagyobb trapéz farmerokban járatott, mert az nem arra van, hogy rád feszüljön.

Most végre normális nadrágokat veszek, erre csúnya, rád feszül, szűk, meglátszik benne mekkora a segged, híznod kéne.

Arról nem beszélve, hogy szerinte elég lenne egy nadrág egy évre, meg 2 póló, és már van ruhád. Egyetem alatt is ez volt...

A másik a körömlakk. 16 évesen kényszerből lemosták, mikor először kilakkoztam, meg "levágom a kezedet". Most 20 elmúltam és beleszólnak ebbe is, meg kigúnyolnak, kidobálják a lakkokat.

N tudom mire jó, hogy minél slamposabban nézzek ki, mint általánosban. Gimiben is mindig gyűjtöttem a ruhákra és végül nem engedték megvenni.

2018. szept. 6. 21:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Meg mindenért r..bancoz, barátom sosem lehetett...
2018. szept. 6. 23:37
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem itt az öltözködés a legkisebb gond, drága. Ne vegyél semmit egy darabig, tegyél félre inkább egy albérletre. Lehetőleg minél messzebb költözz és utána szakítsd meg velük a kapcsolatot. Addig azt tudom javasolni, hogy tűrj, ne ellenkezz, mert ez csak egy fölösleges harc, amiben tönkreteszed magad. Tapasztalat.
2018. szept. 7. 00:04
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem szimpla beleszólás. Ez már terrorizálás. Hatalmat akar a fejedben. És ne haragudj hogy ezt mondom, de anyukádnak súlyos problémái lehetnek a fejében, ha ilyeneket mondd neked. Mert az hogy kidobálja a cuccaid még hagyján. Nekem kicsit úgy hangzik, mintha irigy lenne rád, a külsődre és nem akarja hogy csinos legyél. Vagy felfogadsz egy szakembert, vagy elköltözöl baromi messzire mert ez beteges. A beleszólás az hogy " vegyél fel vastagabb pulcsit mert hideg van" nem pedig az hogy bezárat egy intézetbe mert ne adj isten kifested a körmöd vagy tangát veszel fel.
2018. szept. 7. 06:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Munkahelyemen követem a dresscode ot, másnak semmilyen beleszólása nincs az öltözködésembe.

Gyerekként sem szóltak bele ilyen mértékben. Volt, hogy valamire azt mondták, hogy nem jó minőségű, nem áll jól, vagy nem illő, de kompromisszumot kötöttünk és kerestünk olyan holmit ami nekem tetszik és az ő igényeiket is kielégíti.

Ha együtt vásárolunk elmondja anyám a véleményét, meghallgatom, tudom, hogy fölöslegesen nem bánt. Ha magam veszek valamit azt megmutatom, őszintén kifejezi a véleményét. Ha nem tetszik neki megmondja, hogy szerinte csúnya/furcsa, de nem hangoztatja rendszeresen és nem teszi tönkre az adott holmit. Ez egyébként kölcsönös, én is megmondhatom a valódi véleményem ha mutat valamilyen ruhát.

Szerintem ez lenne a normális.

Amit a szüleid csinálnak az lelki terror, próbálj meg minél hamarabb elköltözni otthonról.

2018. szept. 7. 19:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Én tudok olyant, ahol a szülő folyton csakis szoknyába és harisnyába engedi öltözni a lányát, nem vehet fel mást amit akar.
2018. szept. 7. 20:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Most 33 éves vagyok 3 gyerekem és anyám gyakran tesz megjegyzést. Pl rövidebb ruhád nem volt? Ilyen vastag labakra nem kellene stb. Annyit szoktam mondani, hogy nekem ez tetszik.
2018. szept. 15. 19:22
 17/18 anonim ***** válasza:
itt a gyakorin igen
2018. szept. 15. 21:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Felnőtt vagy! Nem szólhatnak bele ebbe!
2018. szept. 16. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!