Felnőttként nektek beleszólnak az öltözködésetekbe?
Magam pénzéből veszem de egyszerűen felforr az agyvizem tőlük.
Kislányként mindig 3 számmal nagyobb trapéz farmerokban járatott, mert az nem arra van, hogy rád feszüljön.
Most végre normális nadrágokat veszek, erre csúnya, rád feszül, szűk, meglátszik benne mekkora a segged, híznod kéne.
Arról nem beszélve, hogy szerinte elég lenne egy nadrág egy évre, meg 2 póló, és már van ruhád. Egyetem alatt is ez volt...
A másik a körömlakk. 16 évesen kényszerből lemosták, mikor először kilakkoztam, meg "levágom a kezedet". Most 20 elmúltam és beleszólnak ebbe is, meg kigúnyolnak, kidobálják a lakkokat.
N tudom mire jó, hogy minél slamposabban nézzek ki, mint általánosban. Gimiben is mindig gyűjtöttem a ruhákra és végül nem engedték megvenni.
Munkahelyemen követem a dresscode ot, másnak semmilyen beleszólása nincs az öltözködésembe.
Gyerekként sem szóltak bele ilyen mértékben. Volt, hogy valamire azt mondták, hogy nem jó minőségű, nem áll jól, vagy nem illő, de kompromisszumot kötöttünk és kerestünk olyan holmit ami nekem tetszik és az ő igényeiket is kielégíti.
Ha együtt vásárolunk elmondja anyám a véleményét, meghallgatom, tudom, hogy fölöslegesen nem bánt. Ha magam veszek valamit azt megmutatom, őszintén kifejezi a véleményét. Ha nem tetszik neki megmondja, hogy szerinte csúnya/furcsa, de nem hangoztatja rendszeresen és nem teszi tönkre az adott holmit. Ez egyébként kölcsönös, én is megmondhatom a valódi véleményem ha mutat valamilyen ruhát.
Szerintem ez lenne a normális.
Amit a szüleid csinálnak az lelki terror, próbálj meg minél hamarabb elköltözni otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!