Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Idén divat lesz a bőrkesztyű?...

Idén divat lesz a bőrkesztyű? Ti fogjátok viselni?

Figyelt kérdés

2018. szept. 4. 11:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Divattól függetlenül hordom èvek óta, mivel a bőrkesztyűn nem fúj át a szél, így nem reped be a kezem. Mivel hidegallergiám van így télen a bélelt változatát is hordom. Egyébként tetszenek is a bőrkesztyűk, szerintem nőies kiegészítő.
2018. szept. 4. 12:17
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszi,ment a zöld.
2018. szept. 4. 12:23
 3/18 anonim ***** válasza:
48%
Isten ments
2018. szept. 4. 12:33
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszi 3 as.Neked is ment a zöld:)
2018. szept. 4. 12:36
 5/18 anonim ***** válasza:
Fogom viselni, mivel az a legpraktikusabb. Tartós, ebben érzem legkevésbé a hideget, a telefonom érintőképernyőjébel is kompatibilis, nem mellesleg nekem a kinézete is tetszik.
2018. szept. 4. 13:09
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly is azt hordtam. Vannak nagyon szep, modern, noies darabok. Nem feltetlenul oregasszonyos egy borkesztyu. Es praktikus, mert nem fuj at rajta a szel, nem szarad ki a kezed, elegans viselet. Sokkal kenyelmesebb, mint egy pamut kesztyu szerintem. Ja, es 20 eves vagyok, mielott valaki megvadolna, hogy oreg vagyok meg odivatu, egyaltalan nem.
2018. szept. 4. 13:39
 7/18 anonim ***** válasza:

Nem hordok kesztyűt, nincs rá szükségem. Ha fázik a kezem, zsebre teszem.

De amúgy valóban vannak szép bőrkesztyűk.

2018. szept. 4. 13:54
 8/18 anonim ***** válasza:
szerintem s bőrkesztyű mindig elegáns tud lenni a megfelelő öltözet mellé férfi, nő, tini kezén is.
2018. szept. 4. 14:29
 9/18 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon szeretem. Újat állatvédelmi okokból nem vennék, de van 2-3 pár vintage kesztyűm, praktikus, kényelmes és sikkes.
2018. szept. 4. 17:02
 10/18 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán hordok kesztyűt,viszont akkor bőrt.
2018. szept. 4. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!