Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lanyok, hogy szeretitek, ha...

Lanyok, hogy szeretitek, ha egy fiunak mind a ket fulebe van fulcsi, vagy csak a jobb fulebe?

Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 22:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy itt jelenleg a fülbevalós fiúkról beszélünk, nem az emósokról. ;)

Amint írtam, engem soha nem néztek lánynak. És a környezetemben sincs egyetlen emós sem, mert megválogatom, kivel barátkozom. :) A barátaim környezetében sem fordulnak elő emósok...

De nem szeretnék eltérni a témától és vitatkozni sem akarok. Csak leírtam a véleményemet és tapasztalatomat a témával kapcsolatosan! :)

16/F

2010. jún. 21. 22:53
 12/30 anonim ***** válasza:

Hmmm én sem vitatkozom,dehogy!:)

Csak nekem valahogyan a fülcsi szó is azt juttatja eszembe....(tudod puszcsih meg cukihhhhh stb.stb.)lényegében ezért írtam amit írtam,amire te azt írtad amit írtál :)

2010. jún. 21. 22:58
 13/30 anonim ***** válasza:
90%
Fiúnak semmilyen fülbevaló. Maximum valami kisebb fültágító, valakinek nagyon jól áll *___*
2010. jún. 21. 23:04
 14/30 anonim ***** válasza:
91%

NEM !

-fülében

-fülbevaló

-bal

2010. jún. 21. 23:13
 15/30 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok.A bal fülembe 2 fülbevaló van,a jobba pedig 1 fülbevaló.Nemvok bu zi,ez annyira hülyeség h aki fiuk közül fülbevalót hord az bu zi..nőjetek már fel...

18/F

2010. jún. 21. 23:24
 16/30 anonim ***** válasza:
csak a balban. és csak akkor ha nem az az undorító, igénytelen köves idiótaság, hanem valami kisebb, nem feltűnő ezüst.
2010. jún. 21. 23:40
 17/30 anonim ***** válasza:

csak a balban. de ne az ilyen csilli-villi köves női fülesek, hanem pl. egy arany-karika, vagy valami kis műanyag.

de szerintem a fülbevaló nem kötelező egy srácnak..

de ha van is, csak az egyik fülében legyen, és ne az ilyen centis csillogó kövek... az b*zis!

2010. jún. 22. 00:38
 18/30 anonim ***** válasza:

Ne mindkettőbe. Elég az egyikbe. Az tetszik is. :)

De milyen búza szöveg az, hogy fülbcsi?? Ohmygod...

2010. jún. 22. 01:13
 19/30 anonim válasza:

háth ugy naon b...zis ha mind a két fülbe fülcsi van főleg fiúnál

és fiúnál a fülcsi meg telcsi meg az ien szavak is elég bu..sak

2010. jún. 22. 02:07
 20/30 anonim ***** válasza:

Egyikben sem szeretem, semmi meno nincs benne!

Viszont,hogyha neked tetszik, nyugodtan hordhatod ;)

2010. jún. 22. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!