Lanyok, hogy szeretitek, ha egy fiunak mind a ket fulebe van fulcsi, vagy csak a jobb fulebe?
Az a baj, hogy itt jelenleg a fülbevalós fiúkról beszélünk, nem az emósokról. ;)
Amint írtam, engem soha nem néztek lánynak. És a környezetemben sincs egyetlen emós sem, mert megválogatom, kivel barátkozom. :) A barátaim környezetében sem fordulnak elő emósok...
De nem szeretnék eltérni a témától és vitatkozni sem akarok. Csak leírtam a véleményemet és tapasztalatomat a témával kapcsolatosan! :)
16/F
Hmmm én sem vitatkozom,dehogy!:)
Csak nekem valahogyan a fülcsi szó is azt juttatja eszembe....(tudod puszcsih meg cukihhhhh stb.stb.)lényegében ezért írtam amit írtam,amire te azt írtad amit írtál :)
Én fiú vagyok.A bal fülembe 2 fülbevaló van,a jobba pedig 1 fülbevaló.Nemvok bu zi,ez annyira hülyeség h aki fiuk közül fülbevalót hord az bu zi..nőjetek már fel...
18/F
csak a balban. de ne az ilyen csilli-villi köves női fülesek, hanem pl. egy arany-karika, vagy valami kis műanyag.
de szerintem a fülbevaló nem kötelező egy srácnak..
de ha van is, csak az egyik fülében legyen, és ne az ilyen centis csillogó kövek... az b*zis!
Ne mindkettőbe. Elég az egyikbe. Az tetszik is. :)
De milyen búza szöveg az, hogy fülbcsi?? Ohmygod...
háth ugy naon b...zis ha mind a két fülbe fülcsi van főleg fiúnál
és fiúnál a fülcsi meg telcsi meg az ien szavak is elég bu..sak
Egyikben sem szeretem, semmi meno nincs benne!
Viszont,hogyha neked tetszik, nyugodtan hordhatod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!