Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki ha mindig kínai ruhában...

Ciki ha mindig kínai ruhában vagyok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 22:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9%
na jó de attól még kinai
2010. jún. 22. 13:00
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
Tök divatos cuccok vannak ott, épp tegnap vettem ott tök csini rövid nacit, meg egy hosszított fölsőt! Mindig ott van az aktuális divat!
2010. jún. 22. 13:30
 13/15 anonim ***** válasza:
51%

dehogy ciki, én most pl ott vettem a bikinimet, mert nem fogok tízezret kiadni egy anyagfoszlányért! =D találtam én ott 2000-ért nagyon jót!

és különben is: hol van az ráírva, hol vetted? sehol. akkor meg nem tökmindegy az osztálytársad unokatesójának a csajának a legjobb barátnőjének az exének a kiskutyájának, hogy honnan van a ruhád?

2010. jún. 22. 14:44
 14/15 anonim ***** válasza:
25%

van 1 bnőm akinek minden cucca márkás na de honnan?! turiii.

-.-" mindig mondja h oohma voltam pesten a new yorkerbe.

aztánmásnap látjuk kijönni hatalmas szatyrokkal a turiból

énvégülis kínaiba járok leszarom.hamárvalaki márkásat akar hordani ne turibólvegye szerintem hanem ujjonan.

ezazénvéleményem 13L

szalnemciki

2010. júl. 5. 23:53
 15/15 anonim ***** válasza:
78%

Oh, te 13 éves pici lány, ha nem néznétek le a barátnődet a turi miatt nem kamuzná, hogy a NY-ben vette.

Akkor inkább turi.

Soha be nem tenném a lábam egy kínaiba, soha de soha, undorító, igénytelen cuccokkal van tele.

Turizni szeretek.

Nem a bolyhos, ódivatú cuccokkal teli turikra gondolok, hanem van egy darabáras turi amit imádok. Talán még egy kínainál is drágább, de meseszép felsőket, tunikákat veszek ott. Újakat.

Amit meg a turin megspórolok, azon veszek minőségi farmereket (Zara) mert abból nehezen találok olyat, amiről úgy gondolom, hogy tökéletes lesz rám.

25L

2010. júl. 6. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!