Ciki ha mindig kínai ruhában vagyok?
dehogy ciki, én most pl ott vettem a bikinimet, mert nem fogok tízezret kiadni egy anyagfoszlányért! =D találtam én ott 2000-ért nagyon jót!
és különben is: hol van az ráírva, hol vetted? sehol. akkor meg nem tökmindegy az osztálytársad unokatesójának a csajának a legjobb barátnőjének az exének a kiskutyájának, hogy honnan van a ruhád?
van 1 bnőm akinek minden cucca márkás na de honnan?! turiii.
-.-" mindig mondja h oohma voltam pesten a new yorkerbe.
aztánmásnap látjuk kijönni hatalmas szatyrokkal a turiból
énvégülis kínaiba járok leszarom.hamárvalaki márkásat akar hordani ne turibólvegye szerintem hanem ujjonan.
ezazénvéleményem 13L
szalnemciki
Oh, te 13 éves pici lány, ha nem néznétek le a barátnődet a turi miatt nem kamuzná, hogy a NY-ben vette.
Akkor inkább turi.
Soha be nem tenném a lábam egy kínaiba, soha de soha, undorító, igénytelen cuccokkal van tele.
Turizni szeretek.
Nem a bolyhos, ódivatú cuccokkal teli turikra gondolok, hanem van egy darabáras turi amit imádok. Talán még egy kínainál is drágább, de meseszép felsőket, tunikákat veszek ott. Újakat.
Amit meg a turin megspórolok, azon veszek minőségi farmereket (Zara) mert abból nehezen találok olyat, amiről úgy gondolom, hogy tökéletes lesz rám.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!