MOME divatbemutatón voltatok szombaton a Műcsarnokban? Hogy tetszett a show?
Jó volt szerintem.Volt 1-2 érdekes ruha,meg olyan hordhatók is.Figyeltem a neveket is,de elfelejtettem,nem tudjátok hol lehet megnézni?
Szegény csaj elesett abban a hosszú fehér ruhában,kicsit sajnáltam.Meg volt olyan,akinek teljesen majdnem átszúrta a bőrét a csont.A másik véglet meg egy szőke lány volt,aki nagyon "adta magát",és hihetetlen volt,hogy arra a lányra mindig olyan ruhákat adtak,amiből vagy a hasánál buggyant ki egy kis háj,vagy a narancsbőrös fenekére terelődött a figyelem.Jobb lett volna olyan modelleken látni a ruhákat,akik rendesen esznek és sportolnak,így vékonyak.Bár gondolom ők csak diákok voltak,nem hivatásos modellek.
Köszi a linket!Na most látom,ott volt az a csuklyás srác is,neki nagyon fütyültek,pedig semmi extra nincs se a ruhában, se a srácban.Mondjuk valamelyik duci csaj is kapott a fütyülésből.
A cikket elolvastam, ki írta ezt? Nagyon el van bódulva, annyira azért nem volt nagy szám ez a divatbemutató. Ódákat zeng a filcből készült táskáról, ami szerintem 1. ízléstelen, 2. hamar tönkremegy, 3. rugalmatlan, 4. nem hordanám, túlságosan közönséges, nekem jobban tetszik a tiszta elegancia és stílus.De ez a divatbemutató nem erről szólt. A ruhák és modellek képeken jobban mutatnak, mint ahogy élőben láttuk őket. Sajnos az anyagok sem a legmegfelelőbbek,de gondolom az éppen végzett diákoknak nincs pénzük minőségi anyagra,pedig abból lenne érdemes tervezni.Hááát nem sokan fognak befutni közülük szerintem.
Nagyon meleg volt,több ember állt,mint ült.Szerencsére mi ültünk,de szerintem több szék kellett volna,...Bár sokan leléptek közben,annyira színvonalon aluli volt 1-2 ruha,most hogy visszaemlékezem és megnéztem a képeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!