Lányok nektek tetszenek, esetleg van olyan aki hord ilyen egyrészes ruhákat?
Egyszer kipróbáltam, de nem jött be. Bár az nem pontosan ilyen volt, a fenekénél nem így nézett ki. Pisilésnél elég macera volt, mert vagy félre toltam az alját, vagy teljesen letoltam. Teljesen letolni hosszadalmas, a félre tolt alsó rész jó lehet egyeseknek, de mivel én használok tisztasági betétet, ha félre tolom az allját, a betét össze gyűrődik, vagy csak elmozdul, így aztán a csere miatt kell teljesen letolni... Melyik ujjamat harapjam?! Eezért inkább hanyagoltam. Néha van, h abban alszom nagy hidegben, vagy mensikor felveszem a bugyira, h ne nagyon mozduljon el, de számomra hétköznapi viseletnek nem praktikus. Mindenesetre egy próbát megér, mert lehet valakinek meg tökre bejön. Mondjuk amiatt, h nem kell külön melltartó és bugyi, mert ez 2 az 1-ben, viszont túl sok variálási lehetőséget nem nyújt. Mondjuk láttam már csipkéből is készülni, az nagyon szexi ugyan, de nem lehet valami kényelmes abban lenni egy napot, max csak a hálóban tudnám elképzelni.... De persze kinek mi, valakinek bejön, valakinek nem, valakinek (pl nekem) csak részben. Látványra tetszik (azért nem minden fajta), viszont nem szívesen viselném a hétköznapokon...
30/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!