Nektek tetszenek ennek a ruhatervezőnek a pólói?
Én sok időt fordítok a divat megismerésével, satöbbi, szóval jártas vagyok benne és ezek a ruhák jók. Minimál stílus, akinek tetszik a minimal, annak ezek is tetszenek. Semmi gond nincs velük, az áruk karcos, mivel ennyiért már nagymárkák ruháit is lehet venni(pl.: Hilfiger, CKJ, Raplh L., stb.), de ha neked tetszenek, akkor nyilván hordhatóak. Szerintem jól néznek ki.
17/F
Egy farmerral egy jövős-menős napra teljesen jók. De az áruk borzasztóan magas, bármelyik boltban kapsz ilyeneket 2-3000 forintért.
20/L
Nem tetszik és páromon se nézném el, hála égnek van stílusa s nem a megszokott.
Amúgy simán lehet pl szitanyomással egyedi polomintákat csinálni csak egy kis alkotói érzék + precizitás kell hozzá... Rengeteget csináltam anno, amikor kb minden alkotási formát bevállaltam, hogy meglegyen a plusz kess az előre haladásomhoz.
Nem nagy cucc, amit tervezőként a "nagyok" megalkotnak.
Ruhatervezőin tanultam, meg azóta sok más művészeti ág megtetszett és elsajátítottam ami csak tetszett.
Szobrászat, grafika, fotó, 3D modellezés, ...stb egészen a varrásig.
Te dolgod, hogy tetszik s netán berendelsz-e belőle.
Mindenki maga dönti el, kinek mi tetszik, az más, hogy mennyi embernek nem jön be vagy az ellenkezője.
A legtöbb embernek meg úgyis sablon stilusvilága van ><"
25n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!