Lányok, szerintetek egy vékony és magas srácon a testhezállóbb vagy lazább pólók állnak jobban?
Figyelt kérdés
2018. aug. 25. 16:08
1/7 anonim válasza:
Lazább, de azért ne legyen 2 számmal nagyobb az összes ruhája.
2/7 anonim válasza:
attól függ milyen magas és hány kg.
szerintem inkább a testhezállóbb, mert ha lazábbat vesz fel, akkor még vékonyabbnak tűnik.
3/7 anonim válasza:
Az attól függ hogy milyen a srác, mert ebben az esetben a tangás izompólósok tetszenek.
4/7 anonim válasza:
Hát ez nagyban függ attól,hogy hány cm vagy és ehhez hány kg társul.De szerintem jobb a testhezállóbb mert a nagyobb ruhákban elveszhetsz.
5/7 anonim válasza:
Testhezálló de nem kicsi/szűk. Ami bővebb vagy nagyobb egy számmal csak még ropibbá teszi az alakot.
6/7 anonim válasza:
Szerintem pont a köztes megoldás a legjobb. Ne feszüljön és ne tapadjon, de ne is lógjon rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!