Milyen elegáns karóramárkát ajánlanátok irodai munkához, ing mellé?
25 éves, diplomás szellemi munkát végző férfi vagyok. Kb ilyen viselethez kellene karóra (színek változhatnak):
Kiindulásként összegyűjtöttem néhányat, ami tetszik.
Armani:
Hugo Boss:
Michael Kors:
Tissot:
Zeppelin:
Természetesen más márkák is szóba jöhetnek, csak néhány példát beraktam, hogy nekem mik az elképzeléseim.
Az ár annyira nem fontos, lehet olcsóbb is, drágább is, nekem az a lényeg, hogy minél szebb legyen, divatos, hogyan illik az öltözetemhez és a személyiségemhez.
Ha nem tudsz érdemben hozzászólni, akkor marhaságot inkább ne írj. Ezek nem olyan karórák, amiknél az a lényeg, hogy milyen drága. Amiket státuszszimbólumként vesznek, azok a Rolex, Omega és hasonlók. Olyanokat nem engedhetek meg magamnak, de nem is vagyok sznob.
Nekem az a fontos, hogy legyen szép, elegáns, ami hozzáad az öltözetemhez.
Szerintem ezek közűl az első Tissot a legszebb.
Amúgy az összes divatmárka és nem a leg minőségibb, kivéve a Tissot és a Zeppelint.
Én a helyedben inkább maradnék a Tissot márkánál és azok modelljeinél.
Esetleg még a Longines órákat ajánlanám a figyelmedbe.
Személyes megjegyzés:
A stílusodhoz jól állnak a bőr szíjas órák, de legalábbis nekem mindig kényelmetlenek voltak, úgyhogy ezúton is szeretném inkább az acélból készűlt szíjasokat ajánlani.
Divatórát ne! Alapszabály!
Alapvetően a dress watch minél letisztultabb, így a chronograph-t sem ajánlom.
Márkában: Tissot, Doxa, Certina kb egy kategória (persze függ attól, hogy mennyiért veszel)
A citizen, seiko sem rosszak (pl a seiko srpb41/43 szerintem nagyon szép, de az automata, ezt vedd figyelembe)
A Hamilton sem rossz gyártó, csak az árban feljebb van egy kicsit, és szintén auto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!