Kicsit magasabb vagyok a vőlegényemnél. Esküvőnkön furcsán nézne ki, hogyha mindketten fehér Converse-ben lennénk?
Figyelt kérdés
Magasak is vagyunk illetve nem hordok magassarkút. (Rockerek vagyunk, bakancs és sportcipő)
2018. aug. 23. 14:42
1/12 anonim válasza:
Ez mekkora. Szerintem tök poén lenne. 😄
2/12 anonim válasza:
Ha tornacipős esküvőt akartok, akkor tartsatok azt. Annak semmi köze a magasságotokhoz.
4/12 anonim válasza:
Jesszus!
Mekkora izlésficam! Legalább magatokat tiszteljétek meg azzal hogy egy ilyen nevezetes napon úgy jelentek meg ahogy kell!
Honnan jött ez a beteg ötlet? Kitalálom , amerika..?
5/12 anonim válasza:
Szerintem rajta lehetne fekete fehér fűzővel, de vadiúj, hogy ragyogjon. Rajtad meg fehér, vagy világosszürke.
6/12 anonim válasza:
Ez a ti nagy napotok, úgy öltözzetek fel, ahogyan ti szeretnétek! ;-)
Mellesleg, nekem nagyon tetszik az ötlet.
Sok boldogságot!
7/12 anonim válasza:
Tesóméknak most szombaton lesz az esküvőjük,náluk nem áll fent a magasság gond,de mivel nagyon bulis a társaság kijelentették,hogy a szertartások után cipőt cserélnek.Mondjuk Ők az Alexander Mcqueen mellett döntöttek,de szerintem a Converse is jól tud kinézni.
8/12 anonim válasza:
Egy időben nekem is tetszett :D
Annyi, hogy én maradnék a feketénél a vőlegény esetében, kivéve ha az öltönye is világos akkor mehet a fehér.
9/12 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó ötlet! Egyedi! Nehogy lopjam majd az ötletet! 😂
10/12 anonim válasza:
Egyetértek a többséggel! Hajrá! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!