Push up-os fürdőruci téma?!
Figyelt kérdés
Légyszi mutassatok párat és akinek volt már az szerette? Nem volt túl feltűnő, hogy tökre ki vagy tömve szivaccsal??2010. jún. 21. 00:26
1/6 Dymo válasza:
már a strandon is megy az átverés? ez nekem új...
2/6 anonim válasza:
én vettem tavaly egy ilyet .nem nagyon jött be. teliszívta magát vízzel.xd és ha össszenyomtad kiömlött belőle. XD
3/6 anonim válasza:
Én idén azt vettem, de csak itthon esett le! A boltban fel sem tűnt valamiért... Hát majd meglátjuk. Remélem nem lesz annyira gázos.
4/6 anonim válasza:
Nekem tavalyelőtt volt push-upos és utáltam/utálom. Akkor még nem volt mellem:D Amúgy az a gáz, hogy ha kijössz a vízből, és véletlen megnyomod a melled, csurog ki a víz a szivacsból az meg gáz :S Szerintem inkább vállald fel a méreteidet, minthogy kellemetlen helyzetbe kerülj! Próbálj meg előnyös fazont találni magadnak. Pl. kis mellekre jók a háromszögesek is, amiben vékony szivacs van, ami nem érezhető, de mégis formát ad a mellnek.
5/6 anonim válasza:
Hát nekem nem push upos volt, hanem nyakbakötős, háromszöges, de olyan, aminek a felsőjében volt némi szivacs (és nem azért mert nagyobbítani akarom a melleimet, hanem mert tetszett a fürdőruha, de a szivacsot nem lehetett kioperálni belőle). Szóval ahogy az egyik előző válaszoló írta, nekem is mindig megszívta magát vízzel, és folyton csöpögött belőle :D Szóval hát...érdekes....
6/6 anonim válasza:
Nekem világéletemben push-up-os volt, és igen csurog belőle a víz, de kinyomtam és kész, nem kell mindent olyan komolyan venni. Szép mellet adott, és ezt szerettem benne, van nem szivacsos is, csak hát abban szinte nincs is mellem.
Nem olyan nagyon szivacsosat vegyél, és akkor csak szép formát ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!