Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért divat mostanában a...

Miért divat mostanában a tornacipő+ünneplő ruha?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyre több helyen látom, hogy a lányok nagyon szép ünneplő ruhához, koktélruhához tornacipőt vesznek fel.Ezt csak én találom furcsának, vagy szerintetek sem illenek össze?

2018. aug. 18. 15:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Pedig komolyan írtam, hogy a kérdésem nem azokról szól, akik munkába mennek/munkából jönnek. Nem akarom megtiltani az embereknek, hogy kedvük/kényelmük szerint öltözzenek, én csak feltettem egy kérdést, hogy vajon ez egy új divat-e + megjegyeztem, hogy szerintem nem illenek össze. Nyilván te is láttál már olyan outfitet, amire azt mondtad, hogy neked nem tetszik, szóval nem értem, miért kell felháborodni ezen.

2018. aug. 20. 15:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Varvs, ezt most komolyan mondod, hogy vesszôvel kezdtem a mondatot? Úgy kezdtem, hogy 1#, mint az egyes felhasználó megszólítása, aztán vesszô. Mint ennek a hozzászólásnak az elsô mondata. De kár feléd minden szó.

A primitív angolt nem is kommentálom.

2018. aug. 20. 18:21
 13/14 anonim ***** válasza:
47%

Igen kérdezô, én is láttam, de nem indítottam róla eszmecserét, mert nem érdekel. Olyat meg pláne nem mondanék, hogy “azzal nekem sincs bajom...”

Minek kommentálnék olyan dolgot, amihez nincs semmi közöm?

2018. aug. 20. 18:26
 14/14 anonim ***** válasza:
94%
Mindenki azt vesz fel, amit akar. Nem mindegy? Én teljes mértékben leszarom, hogy mit gondolnak rólam. Tegye ezt mindenki, és jobb világban fogunk élni. :)
2018. aug. 22. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!