Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért divat mostanában a...

Miért divat mostanában a tornacipő+ünneplő ruha?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyre több helyen látom, hogy a lányok nagyon szép ünneplő ruhához, koktélruhához tornacipőt vesznek fel.Ezt csak én találom furcsának, vagy szerintetek sem illenek össze?

2018. aug. 18. 15:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
21%

Nem divat,igénytelenség!

Nagy különbség, a nők azt hiszik mindent megtehetnek közben meg a szánalom szintjére süllyednek.

Ezzel magukat minősítik, láttam már szinházba bakancsba is egy szerencsétlent.

2018. aug. 18. 15:55
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

1#, ha ennyire igényes vagy akkor a helyesírásodra is legyél:

- színházbaN

- bakancsbaN

Kérdező, én külföldön élek, itt mindennapos. Aki irodában dolgozik, dress code adott, akkor kényelmesebb az utazás, gyaloglás tornacipőben, aztán a munkahelyen lecseréli magassarkú cipőre. Én is szoktam néha.

2018. aug. 18. 16:12
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

Külföldön élek, ez mindennapos.

Tudod miért? Mert rohadtul kényelmes, és sokan ilyen sörfesztre pl. munkából mennek.

Az okés, hogy napközben kötelező a magas sarkú - nekem spec. banki dolgozóként -, de hadd ne ácsorogjak már végig még 4-5-6 órát a sörözésen is.

Elviszem a tornacipőt, és megyek abban.

Ja, és leszarom, kinek nem tetszik, járkljon ő 12 órát a magas sarkúban :D

2018. aug. 18. 20:27
 4/14 A kérdező kommentje:
Azzal nekem sincs semmi bajom, ha így mész munkába, de már több lányt láttam ( akik általában divatosan öltözködnek), hogy például a saját ballagásán, vagy esküvőn a szép ruha mellé tornacipőt vett fel. Szóval nekem ez a párosítás ilyesmi eseményeken még eléggé szokatlan.
2018. aug. 18. 21:11
 5/14 anonim ***** válasza:
50%

2-es, 3-as

Belföldön élek.

Tájékoztatlak, hogy itt egyáltalán nem azért hordják, hogy 30 perc múlva lecseréljék tűsarkúra. Itt most ezekről van szó.

A kombináció oka egyébként meg az, hogy ez még "nem volt". A lányok minden hülyeséget összekombinálnak, nehéz már egyre újabbakat kitalálni, most végre sikerült. (Lásd még: hosszú nadrág +trikó, rövidnadrág+bakancs, mini szoknya +kabát, mínusz 5 fok + rövid nadrág.)

2018. aug. 18. 21:18
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

2-es!

Köszönöm a helyesírási kioktatást,csupán számomra az a furcsa hogy a magyar szavakat keverik a primitív angollal (dress code) pl.

És mondatot NAGY betűvel kezdünk : 1#, Ha talán így lenne a helyes.

2018. aug. 18. 22:37
 7/14 anonim ***** válasza:
94%

Varvs,

1. Ennek fuss neki újra kérlek. A “ha” előtt vessző van, nem mondatkezdés.

2. Fejtsd ki kérlek mi az a primitív angol? A dress code létező kifejezés, de ha neked így könnyebb megérteni akkor legyen előírt öltözködési útmutató.

2018. aug. 19. 14:00
 8/14 anonim ***** válasza:
69%

Te kérdező, ugye ezt nem írod komolyan? “Azzal nekem sincs semmi bajom, ha így mész munkába”

Ha bajod lenne, akkor is így mennék. Miért lenne releváns a véleményed? Mikor jön el az az idő, amikor nem tartjuk kötelezőnek a más öltözködésébe való beleszólást?

2018. aug. 19. 14:07
 9/14 TappancsMancs ***** válasza:
Másik bolygón élek. Mivaaa?
2018. aug. 19. 20:33
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

7!

Mióta kezdünk mondatot vesszővel?

A primitív angol maga az angol nyelv ami korántsem olyan kifejező mint a magyar,tehát primitív nyelv a miénkhez képest!

Ugye milyen szépen le is tudtad írni?!

- Előírt öltözködési útmutató.

Ha már magyarul írsz azzal is fejezd be!

2018. aug. 20. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!