Miért divat mostanában a tornacipő+ünneplő ruha?
Nem divat,igénytelenség!
Nagy különbség, a nők azt hiszik mindent megtehetnek közben meg a szánalom szintjére süllyednek.
Ezzel magukat minősítik, láttam már szinházba bakancsba is egy szerencsétlent.
1#, ha ennyire igényes vagy akkor a helyesírásodra is legyél:
- színházbaN
- bakancsbaN
Kérdező, én külföldön élek, itt mindennapos. Aki irodában dolgozik, dress code adott, akkor kényelmesebb az utazás, gyaloglás tornacipőben, aztán a munkahelyen lecseréli magassarkú cipőre. Én is szoktam néha.
Külföldön élek, ez mindennapos.
Tudod miért? Mert rohadtul kényelmes, és sokan ilyen sörfesztre pl. munkából mennek.
Az okés, hogy napközben kötelező a magas sarkú - nekem spec. banki dolgozóként -, de hadd ne ácsorogjak már végig még 4-5-6 órát a sörözésen is.
Elviszem a tornacipőt, és megyek abban.
Ja, és leszarom, kinek nem tetszik, járkljon ő 12 órát a magas sarkúban :D
2-es, 3-as
Belföldön élek.
Tájékoztatlak, hogy itt egyáltalán nem azért hordják, hogy 30 perc múlva lecseréljék tűsarkúra. Itt most ezekről van szó.
A kombináció oka egyébként meg az, hogy ez még "nem volt". A lányok minden hülyeséget összekombinálnak, nehéz már egyre újabbakat kitalálni, most végre sikerült. (Lásd még: hosszú nadrág +trikó, rövidnadrág+bakancs, mini szoknya +kabát, mínusz 5 fok + rövid nadrág.)
2-es!
Köszönöm a helyesírási kioktatást,csupán számomra az a furcsa hogy a magyar szavakat keverik a primitív angollal (dress code) pl.
És mondatot NAGY betűvel kezdünk : 1#, Ha talán így lenne a helyes.
Varvs,
1. Ennek fuss neki újra kérlek. A “ha” előtt vessző van, nem mondatkezdés.
2. Fejtsd ki kérlek mi az a primitív angol? A dress code létező kifejezés, de ha neked így könnyebb megérteni akkor legyen előírt öltözködési útmutató.
Te kérdező, ugye ezt nem írod komolyan? “Azzal nekem sincs semmi bajom, ha így mész munkába”
Ha bajod lenne, akkor is így mennék. Miért lenne releváns a véleményed? Mikor jön el az az idő, amikor nem tartjuk kötelezőnek a más öltözködésébe való beleszólást?
7!
Mióta kezdünk mondatot vesszővel?
A primitív angol maga az angol nyelv ami korántsem olyan kifejező mint a magyar,tehát primitív nyelv a miénkhez képest!
Ugye milyen szépen le is tudtad írni?!
- Előírt öltözködési útmutató.
Ha már magyarul írsz azzal is fejezd be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!