A kivehető fogszabályozó jó?
Nekem egyik haverom hordja, én sem nagyon láttam változást rajta(bár annyira nem figyeltem a fogsorának állását), de Ő is mondta, hogy sz*rt sem ér, nem is változott szinte semmit. Szerintem kb. olyan 2 éve hordja. Azt tanácsolnám, hogy menj el másik orvoshoz, aki tud felrakni neked rögzítettet, mert annak van igazán értelme.
17/F
Nekem volt/van 3 felé
Nem tudom hogy magánhóz jársz e vagy nem én ahoz járok és nekem ott volt 200E Ft az alsó fogszabályzóm (gyanítom hogy neked akkor felül alul van ha 400E lett volna) és az állandó volt de mivel azt már levette mivel már csak az úgy mond "utolsó" fogszabalyzó kell ami megtartsa a fogakat hogy ne döljenek el így az nekem kivehető és hát én se nagyon szeretem.. Folyamatosan be-ki kell venni (nekem már csak éjszaka kell hordani) + van hogy 1 napokat kihagyok hogy nem teszem be és utána olyan idegesítő hogy bent van a számba hogy fuh
Szóval nem is értem minek van ilyen kivehető nagyon irritáló szóval jobban jártál volna avval amit nem kell kivenni
(Sok felesleges ízét leírtam de benne van azért az is amit akartam:))
Nekem nem használt a kivehetős, pedig sokáig azt hordtam. Az állandónál kb fél év után már látható volt a változás, most lesz nemsokára, hogy másfél éve az van rajtam, és már nagyon szépen állnak a fogaim.
Én nem magándokinál csináltattam, kb 80-100k ft volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!