Hogy öltözzön egy duci lány, hogy ne látszódjon rajta a felesleg?
Én is duci vagyok, körte alakom van. Szerintem azok a felsők a legjobbak, amik követik az alakot, de nem tapadósak. A nagy, bő lebernyegek tényleg nem jók, mert abban 5x akkorának tűnik az ember, a mell alatt vágott bő tunikákban úgy nézek ki mintha terhes lennék, a túl szűk és tapadós felsők pedig mindent kiemelnek, amit nem kellene. Szóval én pólókban és blúzokban azt szeretem, ami picit lazább, lezserebb, de nem is túl nagy és picit hosszabb. Nekem mellem nem nagyon van szóval, olyasmit hordok, ami nem kivágott és szeretem a magasabb nyakú, fodros, köves, húzott felsőket. Én hordok mintásat és világos, élénk színeket is, egyedül a vízszintes csíkos az, amivel óvatos vagyok. Én szeretem a kardigánokat, pulcsikat is és szerintem duciként az is jó, ha valaki több réteget visel. Nadrágokból pedig szimpla szűkszárút hordok, mert a bővebb az nagyon hülyén néz ki és kövérít is. A magasderekú jó, mert az picit leszorítja a hasad. Nadrágban szerintem érdemesebb sötétebb (vagy legalábbis nem világos, fehér) darabokat választani, ha a fenék és a combok problémásak.
Olyan ruha nem lesz, amiben egyáltalán nem látszik, de csalni azért lehet itt-ott és azokra a területekre kell irányítani a figyelmet, ami előnyösebb.
Próbáld meg minél gyakrabban hordani a következőket: Sportcipő, edzőnadrág, sportmelltartó, technikai póló
Ebben is ugyanúgy látszódni fog a felesleg, viszont el lehet benne menni futni, vagy TRX edzésre, és 1 év múlva azt véhet fel, amit csak akar.
Miért gondolja mindenki, hogy a többi ember vak, és ha feketét vesz fel bő fazonban, akkor majd nem fog látszani a felesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!