Hogyan dobjam fel a ruhatáram?
Annyira egyhangú és unalmas az egész, ráadásul alig van normális ruhám ami jól is állna, mert teljesen megváltozott az alakom és egy csomó már hülyén áll.
Új ruhákra nincs pénzem, amúgy se vennék. Feldobni szeretném őket.
Főleg rockeres, metálos, goth stílusú dolgok érdekelnének.
fiú/férfi vagy lány/nő vagy? hány éves?
így nehéz megmondani :P
hoppá, rengeteg dolgot elfelejtettem leírni magamról
15 éves vagyok és lány
nincs véletlenül valaki a családodban vagy az ismerettségi körödben aki tud varni és ingyen megcsinálná? mert aakkor egy kicsit át lehetne alakítani azokat, amik hülyén állnak. meg turikban elég olcsón vannak fekete ruhák (gondolom azokat szereted, szólj ha nem :) vagy mi lenne ha elcserélnéd őket valakivel, akinek viszont jól állnának azok a ruhák?
mondanám, hogy színes kiegészítőkkel, de van egy olyan érzésem az nem a stílusod :) de azért nézz körül valahol hátha megtetszik valami :)
most csak ennyni jutott az eszembe, majd még írok ha jön egy fenomenális ötlet :D
16/L
hát szerintem amik vannak azokat nem nagyon lehetne átszabni:S
és igen a fekete ruhákat részesítem előnyben, de szívesen hordanék pirosakat is de nem igazán találok rendeset :/ bár feketét sem
túrkáló az nem is rossz ötlet :D a mai üzletekben sose találok magamnak semmit
és igen a színes kiegészítők se a stílusom, inkább az ezüst színűeket kedvelem :D
ja és köszi a választ
köszi
ha tényleg ennyien ajánljátok a turit akkor már tényleg el kéne nézni egy-egy-be :D
gyere veleem*-* xd
amugy hol laksz?:d
mert bp-n pl a háda turik jok:d
15L
én miskolci vagyok 15 éves fiú :P
én is csípem a rock zenét :D:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!