Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vennétek turkálóból melltartót?

Vennétek turkálóból melltartót?

Figyelt kérdés

Végülis az is csak egy ruhadarab mint egy póló... Sehol nem ér intimebb részhez...

Bugyit nem vennék de a melltartón elgondolkoztam XD

Ti hogy vagytok vele?

2010. jún. 20. 17:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én simán vennék ha találnék valami szépet. :)
2010. jún. 20. 17:13
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem, mert azok nagyon el tudnak használódni, vagy hogy is mondjam :S Én is ha már pár hónapja hordom, már olyan furán néz ki, elszíneződik, stb :S Én turiban még csak ilyen elhasználódottakat láttam (én is szoktam nézni:D)
2010. jún. 20. 17:19
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Én se vennék.Pont amiatt amit az előző válaszoló írt.

15/L

2010. jún. 20. 17:24
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok sznob, de kizárt dolog. Felsőm, nadrágom van turiból, de más melltartóját valahogy nem venném fel.
2010. jún. 20. 17:44
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Én fehérneműt semmiképpen sem vennék,minden mást nagyon szívesen,de azt higiéniai okokból nem.Persze,ki lehet fertőtleníteni,mosni,de valahogy nem szívesen venném fel.Meg aztán,ahogy előttem is írták,szürkül,fakul egy idő után,és meglátszik,ha már sokat viselték.
2010. jún. 20. 17:51
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
én max akkor ha valami nagyon szépet látok..:s nem higénikus sztem
2010. jún. 20. 17:59
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

én csak akkor ha rajta van az eredeti cédula. úgy már vettem is egy victoria1s secretest :D de más után nem venném fel. mondjuk ha így belegondolok nem értem miért nem, hiszen mint ahogy előttem leírták nem ér hozzá egy intim területemhez sem. ja meg fertőtlenítik is. de valahogy mégsem.

viszont ha meglátnám álmaim mellartóját és újnak nézne ki(szóval nem kopott vagy ilyesmi)akkor megvenném. de legalább 2szer átmosnám otthon. meg ki is vasalnám legalább a pántják és a hátát(mert hát az is fertőtlenít, mivel forró)

2010. jún. 20. 18:16
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
egyébként szoktam turiban vásárolni, de az ott kapható fehérneműk egyrészt nem tetszenek, másrészt szerintem ugyan azért az árért kaphatok egy vadonat újat a kínaiban, vagy leárazáson
2010. jún. 20. 19:00
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
én semmit sem vennék , nemhogy melltartót
2010. jún. 20. 19:27
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

A turikban sosem szoktam megnézni a fehérneműket, úgyhogy nem.

Viszont a múltkor az egyik ismerősöm hozott egy szatyor melltartót, hogy válasszak belőle. (az anyukája turit működtet és összeszedett párat. Én is kiválasztottam kettőt, itthonra hordom őket. Mindkettő márkás, de a vállpántja már ki van nyúlva.)

2010. jún. 20. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!