Idén a szigetre kötelező a lányoknak az egyenruha?
Csak mert 10/8 lányon a következő van:
-Szoknya, vagy rövidnadrág (esetleg ilyen csíkos adidas), lehetőleg minél rövidebb.
-Valamilyen rikító színű felső, lehetőleg melltartó nélkül, akárhogy is álljon az (+esetleg bralette)
-Régi bőr hasitasi
-Csillámtetoválás szem alatt/mellett
-Valami undorító színű lila/fekete/citromsárga színű rúzs.
Vagy idén ez a divat?
Nem vagyok lány és nem is járok a Szigetre, de ha belegondolsz, milyen ruhát lehetne felvenni nyáron egy fesztiválra? Hosszú farmer nadrágot? Susogósat? Bőrnadrágot? Az "egyberuha" szerintem nem túl praktikus egy fesztiválon.
Amúgy meg lenge ruhákat gondolom egyrészt a melegre való tekintettel is vesznek, másrészt meg csábítani is akarnak. Vagy azért, hogy felcsípjenek valakit, vagy legalább röhögni a nyálcsorgatókon...
Szóval lehet, hogy egyformának hatnak, de valahol azért megértem.
(Mondjuk a sok és rikító sminket én is utálom.)
26F
Persze, ilyen melegben tényleg lengében kell lenni, de pl. egy farmersort+trikó/body/egyszerűbb felső már nem jó?
De a csillámtetkó, a nagyon ronda smink és ezek a bazinagy bőr hasitasik (a klasszik eastpaknál kb 3x nagyobb) kikészítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!