Az nagyon rosszul hat ha afürdőruhám felső része egy másik szettből van mint az alső?
Figyelt kérdés
A felső része piros az alsó meg kék.
Igazábol mindegyiknek meg van a másik fele de az egyiknek nagy a másiknak meg kislányos és igy jobb lenne.
2010. jún. 20. 13:43
12/20 A kérdező kommentje:
Felpróbáltam többször is és nekem tetszett szoval nem lesz vele semmi gond és vizesen is szép szerintem.Ha meg valaki beszol a strandon az meg engem ugy se érdekel.
2010. jún. 21. 11:11
13/20 A kérdező kommentje:
Jah és lécci irjatok még véleményt
2010. jún. 21. 11:11
14/20 anonim válasza:
A színek még úgy-ahogy elmennek együtt, de szerintem fazonra nem mennek egymáshoz. Én nem venném fel.
A lényeg persze az, hogy te jól érezd magad benne. Mi hiába írjuk, hogy jó, ha rosszul érzed magad az összeállításban.
15/20 anonim válasza:
Ne haragudj de szerintem egyáltalán nem megy a kettő egymással.
16/20 anonim válasza:
így a képet látva vhogy nem passzolnak.
17/20 anonim válasza:
Hát nem tudom, az a baj hogy minta is van a bugyin, a felsőnek a masnija pedig más színű mintás. talán ha levennéd róla... Vedd fel együtt és úgy tegyél fel képet.
De ha te jól érzed benne magad vedd fel.
19/20 anonim válasza:
Tényleg ne vedd fel szörnyű ez a párosítás:S
20/20 A kérdező kommentje:
jo köszönöm szépen a válaszokat de vettünk a
egy uj fürdöruhát és azt veszem majd fel és probléma megoldva
2010. jún. 27. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!