Az nagyon rosszul hat ha afürdőruhám felső része egy másik szettből van mint az alső?
A felső része piros az alsó meg kék.
Igazábol mindegyiknek meg van a másik fele de az egyiknek nagy a másiknak meg kislányos és igy jobb lenne.
A piros és a kék az a két alapszín ami a legjobban el üt egymástól(festek,szóval tudom az ilyesmit).Szerintem nem valami jó döntés össze kombinálni,de nem biztos,hogy annyira rossz ha hasonló a fazon.
Amúgy én semmiképpen nem ajánlom ezt a kombinációt!
De küldj egy képet hadd lássuk,hogy milyen!
14:31es vagyok. sietnem kellett amikor a válaszomat írtam, és nem tudtam linkeket keresni. de most meg van :)
szóval szerintem az ilyen kék meg az ilyen piros szépen összeillik: [link] szóval ez a tengerészkék(asszem így hívják) megy a pirossal, kivéve talán ha a piros már egy kicsit átmegy korallszínűbe(olyan nagyon rikítós).
na de az ilyesmi: [link] az elég undorítóan hat bármilyen pirossal szerintem. és a kék fürdőruhák többsége általában ilyen színű tapasztalatom szerint :)
na és ha nem is linkelsz képet, hanem a kommentek alapján döntessz, akkor azért gondolj bele, hogy vizesen valószínűleg más színe lesz. s piros valószínűleg átmegy bordóba, a kék meg besötétedik :)
A cipőn tényleg nem rossz,de fürdőruhában nem nézhet valami jól ki még a tengerészkék és a bordó sem.A cipő nagy része fehér és a piros meg a kék csak minta,de mennyire rosszul nézne ki,ha az egész piros-kék lenne.
Nézz meg akármilyen piros kék színkombinációt,mennyire zavarja a szemet.
Inkább hanyagold,semmi képen sem lehet jó hatása az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!