Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az nagyon rosszul hat ha...

Az nagyon rosszul hat ha afürdőruhám felső része egy másik szettből van mint az alső?

Figyelt kérdés

A felső része piros az alsó meg kék.

Igazábol mindegyiknek meg van a másik fele de az egyiknek nagy a másiknak meg kislányos és igy jobb lenne.

2010. jún. 20. 13:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk egy képpel többet tudnék/nánk segíteni, de sztem (így látatlanba) nem hat rosszul.
2010. jún. 20. 13:51
 2/20 anonim ***** válasza:
szerintem meg pont a kék meg a piros nagyon nem megy egymással:S
2010. jún. 20. 13:54
 3/20 anonim ***** válasza:
Ha jó a fazonja, akkor nem gáz.
2010. jún. 20. 13:59
 4/20 anonim ***** válasza:
Ha illik egymáshoz akkor nem gáz, de kép tényleg jól jönne, ahhoz hogy el tudjuk dönteni, de így ahogy elképzelem a kéket pirossal.. hát nekem annyira nem tetszik, de ez függ az árnyalattól is, szóval kép ? :D
2010. jún. 20. 14:24
 5/20 anonim ***** válasza:
attól függ milyen kék meg milyen piros, meg hogy milyen stílusú :) szóval kéééépet! :D
2010. jún. 20. 14:31
 6/20 anonim ***** válasza:

A piros és a kék az a két alapszín ami a legjobban el üt egymástól(festek,szóval tudom az ilyesmit).Szerintem nem valami jó döntés össze kombinálni,de nem biztos,hogy annyira rossz ha hasonló a fazon.

Amúgy én semmiképpen nem ajánlom ezt a kombinációt!

De küldj egy képet hadd lássuk,hogy milyen!

2010. jún. 20. 17:36
 7/20 anonim ***** válasza:

14:31es vagyok. sietnem kellett amikor a válaszomat írtam, és nem tudtam linkeket keresni. de most meg van :)

szóval szerintem az ilyen kék meg az ilyen piros szépen összeillik: [link] szóval ez a tengerészkék(asszem így hívják) megy a pirossal, kivéve talán ha a piros már egy kicsit átmegy korallszínűbe(olyan nagyon rikítós).

na de az ilyesmi: [link] az elég undorítóan hat bármilyen pirossal szerintem. és a kék fürdőruhák többsége általában ilyen színű tapasztalatom szerint :)

na és ha nem is linkelsz képet, hanem a kommentek alapján döntessz, akkor azért gondolj bele, hogy vizesen valószínűleg más színe lesz. s piros valószínűleg átmegy bordóba, a kék meg besötétedik :)

2010. jún. 20. 18:11
 8/20 anonim ***** válasza:

A cipőn tényleg nem rossz,de fürdőruhában nem nézhet valami jól ki még a tengerészkék és a bordó sem.A cipő nagy része fehér és a piros meg a kék csak minta,de mennyire rosszul nézne ki,ha az egész piros-kék lenne.

Nézz meg akármilyen piros kék színkombinációt,mennyire zavarja a szemet.

Inkább hanyagold,semmi képen sem lehet jó hatása az biztos!

2010. jún. 20. 19:14
 9/20 anonim ***** válasza:
17:36 voltam:)
2010. jún. 20. 19:15
 10/20 anonim ***** válasza:
Szerintem szép együtt, és árulnak is ilyen bikiniket, csak még fehér is van benne, de a fehér lehet a bőröd is, mint elválasztó szín. Linkelj képet!
2010. jún. 20. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!