Hol tudnek csinos ruhakat venni?
Nyilván drágább márkákból vannak egyedi és csinos ruhák, pl. Hilfiger és társai.
De abból az árkategóriából, amit felsoroltál ott van pl. a Zara, ahol egyedibb ruhák vannak, nem olyan megfizethetetlen áron és nem mindenki járkál olyanokban.
17/F
Tök mindegy hol vásárolsz, mint hétköznapi ember, a tömeg gyártott ruhák mindenhol ott lesznek.
Én 2 dolgot csinálok, hogy ne legyek sablon:
- olyan ruhadarabokat válogatok össze amit nem megazokottan lehet kombinálni és a megjelenés hatása egyedi.
- varrok olyanokat amik kipattannak a fejemből s olyat hiába akar venni az érdeklődő, mosolyogva mondom: Ilyet nem fogsz tudni venni :)
Teljes ruhatár cserének a közepén vagyok, megrendeltek fele még nem érkezett meg és van 4 amit még nem fejeztem be.
Kinek mi a csinos.
aliexpress.com
Meg nem mondta volna senki, hogy pici kinaiaktól rendelek. (a newyorker is kinai "made in china" a cimkén és sok más ruha is)
Alakíts ki magadnak egy izlés/stílus világot és merj kombinálni. + keresd az alkatodhoz illő darabokat/szabásúakat.
25N (kb 16-18-nak néznek)
Nekem ezek a kedvencek:
-ASOS
-Farfetch
-Net-a-porter
-Topshop
-Dorothy Perkins
-Zara
-Miss Selfridge
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!