Mi a véleményetek tornacipőt, sportosabb ruhákat viselő, csinos és szép arcú csajokról?
Figyelt kérdés
2017. júl. 7. 12:13
2/9 anonim válasza:
Jól érzik magukat olyan öltözékben, nem törekednek full nőiesnek lenni, hanem ahogy jónak érzik. Mondjuk érdekes a sportos fiúkat van, hogy megszólják, lenézik, mert nem normális utcai ruhákba jár.
4/9 anonim válasza:
Haha. 2-es, csak akkor nőies valaki ha magassarkúban van? Milyen világban élsz? Úgy is lehet valaki nagyon nőies ha egy sportos ruha van rajta tornacipővel. A nőiesség nem ettől függ. Érdekesen gondolkodhatsz az életről.
5/9 anonim válasza:
#4 olvasd el mégegyszer a válaszom, nem én tartom nőietlennek, aki lazábban öltözik, nem kimondott női cuccokban jár. Hanem a csajok és akik folyton férfiatlannak, komolytalannak, nevetségesnek, gáznak mondják-nézik azt, aki nem full férfi ruhákban jár.
6/9 anonim válasza:
#4 olvasd el a hozzászólókat, rájössz nem én vagyok maradi és érdekesen gondolkozó!
7/9 anonim válasza:
Mármint, ha mindig úgy néz ki, mint aki edzőterembe vagy kocogni készül? A sportruházat nem hétköznapi utcai viselet, még akkor sem, ha sokan úgy hordják. Volt, amikor a kertész gatya is volt divatban, ami pedig ugye munkaruházat.
Igényes ember, akár férfi, akár nő, alkalomnak megfelelően öltözik. Egyféle ruhatárral rendelkezni nem stílusossá tesz, hanem az esetek többségében slampossá.
8/9 anonim válasza:
Szabadidejében mindenki úgy öltözik(kellene) ahogy akar, sokan így is teszik, sokkal gázabb ha látszik valakin, hogy görcsösen jól akar kinézni, de mégsem érzi jól magát, nem tud lazán lenni.
9/9 anonim válasza:
A kérdés véleménykérésről szól, nem egymás véleményének minősítéséről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!