Ti vesztek fel rövidnadrágot, ha foltos a lábatok?
Őszintén szólva nem. Ha nem szép a lábam akkor nem veszek fel rövidnadrágot.
Máson nem érdekel, nem szolom le, nem bámulom meg, de én nem veszem fel ha nem makulátlan.
Cica kutya karmolas, szunyog, pok, rovarcsipesek, szerencsetlenkedesnek koszonheto kek zold lila foltok... gyerekkoromban balek voltam es a terdem is tiszta heges a sok taknyolastol
Pont letojom, szeretek shortot es szoknyat hordani :)
19/L
Nem hinném, hogy emiatt hosszú nadrágban kellene átszenvedned a nyarat. A szúnyogcsípés nyáron "természetes" ahogy a szőrtelenítés nyomai is meglátszanak néha.
Ne aggódj emiatt, viselj nyugodtan rövidnadrágot!
Nekem pédául visszerek csúnyítják a lábam, de őszintén szólva nem érdekel mások véleménye. Ha meleg van nálam természetes,hogy rövidnadrágot hordok.Ha pedig valakinek nem tetszik, hát így járt. Nem fogok mások véleménye miatt megsülni.
20/L
Meleg van, pont nem érdekelnek ezek. Ugyanúgy felveszek rövidnadrágot, ahogy 30 kiló plusszal is strandoltam ahelyett, hogy otthon sírtam volna, hogy kövér vagyok és nem fürödhetek valami fura ok miatt :D
Nyilván örülnék, ha szép hibátlan lenne a lábam (általában nekem megteszi, most van rajta pár vörös folt), de ez vagyok én. Az arcom se szép, mégse húzok zacskót a fejemre, ahogy az se teszi, aki nálam még sokkal rondább :D
Csak vékony harisnyával. Szőrtelenítés után, ha kipattog a bőröm, vagy szúnyogcsípéses, esetleg foltos, akkor veszek fel egy nagyon vékony testszínű harisnyát, azzal könnyen el lehet leplezni a nem kívánatos részeket. Az a lényeg, h olyan árnyalatú legyen, ami nem üt el a bőröm színétől, és lehetőleg matt legyen, de legalábbis minél kevésbé csillogjon. Van olyan harisnyám, amit észre sem lehet venni a lábamon, max akkor, ha mezítláb vagyok, és a lábujjaimnál látszik. Viszont a kisebb bőrhibákat totál eltűnteti, így nincs rossz érzésem a lábamon lévő dolgok miatt. Egy 8denes harisnya simán elviselhető ilyen melegben is, sokszor alig érzem, h rajtam van. Viszont látványra ég és föld a különbség. Ha már nincs ennyire meleg, akkor lehet 10-15-20denes is a harisnya. Esztétikum szempontjából sokmindenre használható. Pl nyáron, mikor a lábam még tök fehér, a karom, fejem stb pedig már elkezdett barnulni, akkor is harisnyával hozom össze a lábaimat más testrészeimmel: olyan árnyalatú harisnyát veszek fel, ami a barnább részeimmel van összhangban, így nem látszanak a tök fehér lábaim, ráadásul harisnyán keresztül is le lehet barnulni. Valamint, akkor csalok még picit harisnyával, ha picit borostás a lábam és nincs kedvem/időm ledúrni, ilyenkor felveszek egy fekete harisnyát, és máris megoldottam vele a problémát.
Szóval én ezt szoktam ilyen esetben alkalmazni, mert a hosszú nadrágnál lényegesen jobb, viszont nem érzem kellemetlenül magam a lábamon lévő hibák miatt. Mert engem is zavarna a dolog, nem tudnék úgy felszabadult lenni, természetesen viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!