Mi a véleményetek erről a táskáról?
Szóval, új táskát szeretnék és eddig is Vans-et hordtam, de már kicsit unom a fazonját, szóval gondoltam kicsit beújítok.
De kiváncsi lennék, hogy másnak mennyire tetszik ez a táska? (Persze tudom, az számít, hogy nekem mi tetszik stb., de azért mégsem szeretnék furán kinézni)
Szóval, mi a véleményetek erről a táskáról?:
Ha esetleg nem tetszik, tudtok javasolni olyat, ami szerintetek jól néz ki? :)
Amúgy suliba lenne.
Először is köszi mindenkinek a választ.
Kedves 9., köszi a hosszú választ, nekem is nagyon tetszik a táskád, csak az a baj vele, hogy eddig is egy fekete Vans-t használtam és most meguntam. :/
Igaz, az teljesen fekete volt, és fiús, ilyen szempontból a tiéd jobb, mivel egyrészt pont azért szeretnék váltani, hogy csajosabb legyen, másrészt már unom a feketét és ezért szeretnék egy színeset, de abban is van ráció, hogy nagyon koszos lesz a földön...
Az előző táskám alján van egy barna szegély műbőrszerűségből és azon is nagyon meglátszódtak az évek, pedig barna volt.
A másik dilemma ezek szerint a mérete, de majd elmegyek megnézni egy Vans boltba (már ha van ott ilyen, mert az Árkádban nem volt), hogy mégis mekkora.
Az is igaz, hogy a zsák forma miatt nem túl praktikus, mert volt egy ilyesmi táskám, de nagyon idegesített, hogy mindig fel kellett hajtani a tetején a zárat, aztán széthúzni a madzagot és úgy kikotorni a holmiaimat...
Na mindegy, elmegyek a boltba és ott még megnézem, ha meg tudom, és átgondolom...
Csak valami más stílusút akartam, mint a tipikus hátizsákok, mert azt már úgy unom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!