Mi a véleményetek erről a táskáról?
Szóval, új táskát szeretnék és eddig is Vans-et hordtam, de már kicsit unom a fazonját, szóval gondoltam kicsit beújítok.
De kiváncsi lennék, hogy másnak mennyire tetszik ez a táska? (Persze tudom, az számít, hogy nekem mi tetszik stb., de azért mégsem szeretnék furán kinézni)
Szóval, mi a véleményetek erről a táskáról?:
Ha esetleg nem tetszik, tudtok javasolni olyat, ami szerintetek jól néz ki? :)
Amúgy suliba lenne.
Köszönöm a válaszokat!
Harmadik, esetleg van valami ötleted egy kevésbé unalmas táskára? :)
"de azért mégsem szeretnék furán kinézni"
Mert ha egy másmilyen ízlésű ember esetleg azt mondja, hogy neki nem tetszik, akkor ez a táska azon nyomban furává válik? Hmmm, érdekes....
Szerintem nagyon jól néz ki 😍
De suliba nem biztos, hogy a legjobb választás lenne, a zsákos formája miatt nehezen tudod megkeresni/kivenni/betenni a könyveket, füzeteket. A színe miatt is necces, ugye sokszor tennéd le a földre, így hamar elég koszos lenne.
Én pont tegnap rendeltem szintén Vans táskát suliba 😍
[link] « ilyet
(A vansshopból rendeltem, csak ott nem sok látszik a képen)
Nagyon gyors a kiszállítás, tegnap este rendeltem meg, holnap délelőtt meghozzák.
Ilyesmit szerettem volna: cipzáros, fekete (nem koszolódik annyira, illik minden ruhához) valami extra mintával, egyik oldalán italtartós, egy nagy rekeszes, elől külön tartórész a kisebb dolgaimnak, sok belső zsebes, kicsit elegáns, és ezen mind meg van 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!