Ki milyen cipőbe megy, vagy tud ebben a melegben dolgozni?
Sima sportcipőbe de zokni helyett nejlon zokniba.
Nem szívja a nedvességet és hamarabb szárad a láb ellenben a pamuttal amibe duccolódik a láb.
Elmegyek szandálban, és munkahelyen meg körömcipő.
Benn rohadtul nincs meleg, a sok idióta 20 fokon nyomattatja a klímát, konkrétan szarrá fagyunk, a férfikollégákon is pulóver van.
4!
Nem vitatkozás alapból válaszoltam, a kérdezőnek szántam a válaszom én így érzem jól magam.
Nem vagyunk egyformák én minimálisan izzadok és ez elég nekem.
3-as
Ezek szerint ez valami puccos hely. Öltönyben még a 20 is meleg.
Te pedig még aug végi kellemes meleg estéken és május eleji szép napsütésben is fázol, mert azok is 20 fokok.
Én többnyire balerinában, esetleg magas sarkúban. Vékony harisnyával, mert nem szeretek mezítláb cipőben lenni. Végig szoktam bírni benne a napot, klímás az iroda, nincs különösebben melegem benne. Nálunk engedik a szandált, papucsot, sok kolléganő van abban, de én nem nagyon szeretek utcán nyitott lábbeliben lenni, így aztán alapból nem használok szandit, papucsot, munkában pedig a harisnya miatt, mivel azt mondják ciki nyitott lábbelihez a harisnya. Max télen szoktam lecserélni a csizmámat, de akkor sem papucsra, hanem tartok bent egy balerinát. Amúgy annyit szoktam csinálni, ha sokat ülök az asztalomnál, akkor kibújok a cipőmből, h átjárja egy kis hűvös levegő a lábamat is, és a cipőmet is...
Mondjuk őszintén szólva hőérzet szempontjából nem nagyon éreztem különbséget a balerina és a szandi között, mikor pár hete egy nyaralós hétvégén kölcsönkaptam egy szandált a barátnőmtől, miután a cipőm beázott picit, és szárítani kellett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!