Hogy tud egy nő ilyen melegben ilyen műbőr szoknyát hordani?
Figyelt kérdés
Ma olyan 3-4 óra fele jött ki a szomszédom a lakásából fekete műbőrszoknyában, magassarkúban, egy piros blézerben meg alatta valami felső volt. Hogy lehet ilyen melegben ilyen öltözékben bírni?2018. jún. 21. 18:03
1/5 anonim válasza:
Mindenkinek más a hőérzete, lehet neki nem volt melege így vagy csak fontosabb neki a megjelenése. Én egy ujjatlan trikóban is elvagyok a 10 fokban és mindenki kérdezgeti, hogy nem fázok-e.
2/5 anonim válasza:
Nem mindenki izzad, van melege úgy, mint akik márciusban is izzadnak. És biztos csinos akart lenni, ballagáson is láttam műborszoknyást, pedig akkor is meleg volt, legtöbbeken nylonharisnya is volt, mégis kibírták.
3/5 anonim válasza:
en ma a buszon hosszu farmer nadragban es bor dzsekiben lattam egy embert...
4/5 anonim válasza:
öööö
Én kb annyit vagyok a melegben, amíg az adott helyről kisétálok a kocsimig. Le sem izzadok, mivel mindenhol megy a légkondi. Itthon is, az autóban is, az irodámban is.
5/5 anonim válasza:
Ami manapság műbőrnek látszik, az sokszor egy fényes sztreccs anyag, ami tud szellőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!